Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: сайт Кіровоградської ОДА
Дата: 16 грудня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2014/12/16/horeografichni-kolektivi-kirovogradschini-pidtrimali-zbroini-sili-ukraini-.htm
культура, 16 грудня 2014

Хореографічні колективи Кіровоградщини підтримали Збройні Сили України.

сайт Кіровоградської ОДА

Майже рік увага усіх українців прикута до армії. Волонтери, громадські активісти, трудові колективи, пересічні громадяни не залишаються осторонь проблеми матеріального забезпечення Збройних Сил України, допомогу військовим надають з усіх куточків держави.


Не залишаються осторонь і митці з Кіровоградщини. За підтримки облдержадміністрації, в обласній філармонії, у рамках ІІ Всеукраїнського фестивалю хореографічного мистецтва «Країна танцю», відбувся гала-концерт кращих хореографічних колективів Кіровоградської області. Учасниками дійства стали знані в області «Пролісок», «Росинка», «Конвалія», «Час Пік», «Анюта», «Світанок», «Надія», «Форсайт», «Дебют», «Аеліта», «Метелиця», «Вікторія», «Форсаж», «Алегро». Лейтмотивом концерту став збір коштів на потреби військових частин Кіровоградського гарнізону.


За підсумками двогодинного дійства організатори зібрали майже 25 тисяч гривень, які за рішенням усіх колективів - учасників концерту були передані волонтерським організаціям на закупівлю "безпілотніка" та тепловізора. Частину коштів передали військомату.




Сайт  Кіровоградської ОДА

3712Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: