Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Ольга Гріднєва
Дата: 27 червня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2014/06/27/maibutnim-redaktoram-pro-tonkoschi-reproduktivnogo-zdorov-ja.htm
культура, 27 червня 2014

Майбутнім редакторам – про тонкощі репродуктивного здоров’я

Ольга Гріднєва

 Питання репродуктивного здоров’я – чи не найскладніша тема для журналіста і редактора. Занадто забагато замовчувань, міфів і хибних уявлень панує у царині того, що є неві’ємною складовою життя кожного. На жаль, часто не є виключенням і матеріали у засобах масової інформації.

Студенти Кіровоградського державного педагогічного університету спеціальності “Видавнича справа і редагування” навчались основам грамотної підготовки матеріалів щодо репродуктивного здоров’я, планування сім’ї, обговорювали, яких міфів і неточностей треба уникати, готуючи ці матеріали. Майбутні редктори виконували інтерактивні вправи, дискутували, шукали відповіді на питання.

Семінар відбувся в рамках реалізації проекту “Здоров’я жінок Кіровоградщини, що його реалізує Кіровоградський прес-клуб у партнерстві з програмою “Здоров’я жінок України”. Програма «Здоров’я жінок України» – це п’ятирічна Програма (2011- 2016 рр.) Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Програма впроваджується Інститутом досліджень і тренінгів імені Джона Сноу.

Мета програми «Здоров’я жінок України» – сприяти збереженню репродуктивного здоров’я жінок та пар України шляхом покращення використання сучасних та ефективних методів контрацепції як альтернативи непланованій вагітності та абортам.

Семінар пройшов у гостинних стінах "Студії на Дворцовій" - за підтримки креативної групи "Jane&Vika Creative Group".

3814Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: