Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 8 травня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2013/05/08/ditjachu-hudozhnju-shkolu-u-kirovogradi-vidremontujut.htm
культура, 8 травня 2013

Дитячу художню школу у Кіровограді відремонтують

У Кіровоградській дитячій художній школі імені Осмьоркіна незабаром розпочнуться ремонтні роботи. Підтримку у цьому питанні пообіцяв надати голова облдержадміністрації Андрій Ніколаєнко під час відвідин навчального закладу у вівторок, 7 травня, пише сайт ОДА.

– Прикро, що цей заклад перебуває у такому стані. Однозначно питання з його ремонтом буде вирішене, адже тут навчаються діти і для їхнього творчого розвитку потрібно створювати належні умови. На цьому наголошує Глава держави, – зазначив Андрій Ніколаєнко.

Він також зауважив, що до вирішення поточних проблем закладу долучатиме спонсорів.

– Наприклад, є питання з виготовлення рамок для картин, чи з освітленням навчальних студій, значить, будемо шукати тих, хто допоможе їх вирішити. Переконаний, меценати охоче підуть на зустріч, – сказав голова ОДА.

На сьогоднішній день художню школу відвідують понад три сотні дітей. Наприкінці місяця заклад святкуватиме 50 років з моменту першого випуску учнів, серед яких чимало знаних майстрів живопису.


4984Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: