Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 29 квітня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2013/04/29/kartinu-sergija-drigi-bulo-prodano-naidorozhche-vona-zh-peremogla-i-v-internet-golosuvanni.htm
культура, 29 квітня 2013

Картину Сергiя Дриги було продано найдорожче. Вона ж перемогла i в Iнтернет-голосуваннi

Черговий благодійний рекорд було встановлено у Кіровограді навесні 2013-го року на Великодньому Аукціоні було зібрано 113 тисяч гривень! Це вже п’ятий рік поспіль навесні у нашому місті пройшла благодійна акція, яка традиційно присвячується Великодню і має на меті збір коштів та купівлю обладнання для обласної дитячої лікарні.

Одесит Сергiй Дрига вже вдруге взяв участь у Великодньому Аукцioнi у Кiровоградi, i його картина "Вогнi дощу" була продана найдорожче - за 14 500 грн. При цьому та ж сама робота перемогла в он-лайн голосуваннi на сайтi Однокласники.

Що ж стосується перебігу аукціону, то художники та галереї подали цього року до участі в акції понад три десятки робіт. В основному, олійний живопис, хоча був представлений і батік, і акварель, і навіть дві цікаві роботи – вишивка та дизайнерський обігрівач. Купувати лоти у приміщенні музею зібралися постійні учасники акції – меценати, котрі були    налаштовані    придбати     картини    занайвищими цінами, допомагаючи таким чином діткам, що потрапляють до обласної дитячої лікарні. Як зазначив на початку головний лікар закладу Юрій Коблянський, на зібрані кошти планується придбати енцефалограф (це прибор, призначений для контролю та спостереження за функцією головного мозку). Xочемо подякувати тим, хто придбав квитки та картини цього року.

Це Олександр Дануца, Михайло Бежан, Сергій та Тетяна Максімові, Роман Серебряков, Вікторія Березкіна та Олена Березкіна, Геннадій та Вікторія Заболотні, Сергій Михальонок, Олександр Ткаченко, Олександр Тарасов та Людмила Шубіна, Людмила Левченко та Січкарь Жанна, Дядечко Ганна та Петренко Олег, Олег Ткаченко, Тетяна Тітова, Вадим Мурований та Андрій Богданович, Олександр Гавриленко та Віталій Останній, подружжя Рацул, Любов та Андрій Яновські, Микола Цуканов та Ігор Волков, Олександра та Анна Татарченко, Руслан Згривець і Людмила Згривець, Ксенія Виткалова та Ірина Малик, Наталья Таран та Андрій Лапін, Ірина Григор’єва, Юрій Литвин, Оксана, Тетяна та Єлизавета Юдіни, Олександр Горбунов та Наталя Каташова, Дмитро Овчінніков, Стерпул Катерина та Віктор, Попович Наталя, М’ятович Ганна, Соколов Юрій та Сорока Сергій, Ольга Руденко, Анна Горобцова та Ольга Гріднєва. Таким чином люди різних поколінь і професій об'єднуються для корисної справи – допомоги дітям!!

4163Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: