Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: таблоїд
Автор: Бізнес-школа "WAKE UP", фото - Олена Карпенко
Дата: 10 жовтня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/tabloid/2018/10/10/persha-ne-konferentsija-ja-brend-nadihnula-kropivnichan.htm
таблоїд, 10 жовтня 2018

Перша ​Не-Конференція "Я - бренд!" надихнула кропивничан

Бізнес-школа "WAKE UP", фото - Олена Карпенко

Перша у Кропивницькому Не-Конференція "Я - бренд!" - для всіх, хто прагнете саморозвитку і самореалізації, - відбулася минулої суботи у творчій локації Креативний ІТ-простір "KOWO". Формат заходу передбачав короткі виступи багатьох тренерів, а також питання та відповіді, вікторину і розіграш призів, і, звісно, багато-багато цікавого спілкування між учасниками.

Провели захід спільнота Здоровая и активная жизнь (Анна Татарченко) та Бізнес-школа WAKE UP (Вікторія Талашкевич та Жанна Січкарь). Партнером виступила агенція "Поїхали з нами!", а учасників на захід зібралося більше півсотні.

Всі, хто хотів дізнатися, як створити власний бренд і просувати його, а також отримати натхнення і нових ділових партнерів та клієнтів, могли зробити це під час Не-Конференції «Я – бренд».

Перед учасниками та учасницями виступили найкращі місцеві спікерів, які розповіли про формування та просування особистого бренду, про створення ділового іміджу та психологічні практики постановки і досягнення цілей, про публічні виступи та емоційний інтелект, і ще про багато цікавого. Йшлося про те, що мрія - це надзвичайно важлива частина життя кожної особистості. Говорили про важливість правильного розвитку емоційного інтелекту, разом із постановкою життєвих цілей та формуванням позитивних стратегій. Розглядали питання вдалих публічних виступів та опанування ораторського мистецтва як одного із найдавніших. Дискутували про імідж як "упаковку" для особистого бренду.

- Це була честь для нас працювати із такими спікерами, як Володимир Вященко, Людмила Доленко, Надія Кареліна, Алла Пояркова, Андрій Теряєв та Любов Яновська, - розповідає Вікторія Талашкевич.

За її словами, метою не-конференції було надати всім бажаючим інструменти для створення власного бренду, створити майданчик для знайомства, обміну інформацією та контактами. Насолоджуйтесь фото, що їх зробила Олена Карпенко, і чекайте нових анонсів подій.

Вже найближчим часом Бізнес-школа "WAKE UP" планує провести такі заходи, як:
- Тренінг з розвитку емоційного інтелекту (20 жовтня)
- Тренінг з креативного письма (листопад)
- Тренінг із роботи з цифровими фото (грудень)

 

39777Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: