Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: спорт
Автор: Спортивна Кіровоградщина
Дата: 6 квітня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/sport/2015/04/06/vadim-evtushenko-dosvidchena-zirka-grala-spokiino-i-ne-dala-nam-shansiv.htm
спорт, 6 квітня 2015

Вадим Євтушенко: Досвідчена “Зірка” грала спокійно і не дала нам шансів

Спортивна Кіровоградщина


Вадим Євтушенко прокоментував поразку своєї команди “Динамо-2″ в сьогоднішньому матчі проти кіровоградської “Зірки”.


- На другій хвилині потворно зіграли в обороні, пропустили гол, і цей гол психологічно нас підкосив. Ми налаштовувалися на серйозну боротьбу, знали, що нам протистоятиме дуже досвідчений суперник. У кіровоградців хороша команда, багато гравців якій грали у вищій лізі. Було видно, що складні ситуацій, в які вони потрапляли, вони вирішували простіше, ніж ми. Ми ж трохи затремтіли після пропущеного гола і не змогли дотримуватися ту структуру гри, яку награємо, наші гравці неправильно грали позиційно. У перерві були внесені корективи, але, на жаль, на початку другого тайму ми знову пропустили. Після цього психологічно стало ще важче, бо ми і так створювали не дуже багато моментів. Але потрібно віддати хлопцям належне. Все-таки вони боролися до кінця, хоч якось намагалися змінити хід подій, але досвідчена “Зірка” грала спокійно і не дала нам шансів.


- Чи впорався Євген Морозенко з функціями опорного півзахисника? Чи можна до нього пред’явити претензії, враховуючи те, що був великий розрив між лінією захисту і півзахисту?


- У нас є претензії не тільки до Морозенко, але і до багатьом іншим гравцям. Не хочу називати кожного. Я зараз у роздягальні їм сказав, що деякі, мабуть, заспокоїлися, відчули себе гравцями основного складу.


- Чи можна сказати, що Полярус сьогодні був найгіршим у складі?


- Не хочу судити такими критеріями моїх гравців. Це наша внутрішня кухня. Важко, коли випадає один гравець, гірше – коли два і більше. Сьогодні у нас випадало, я вважаю, більше гравців, ніж один або два.


- Чому Маїк почав гру з лави запасних?


- У нас конкуренція на цю позицію. На неї претендують Хобленко та Маїк. Ми ж просто не стали міняти наш склад, з яким ми перемогли в минулій грі. Поміняли тільки воротаря. Я вважаю це цілком резонним, оскільки матч проти “Полтави” ми провели досить непогано.


- Коли відбулися заміни, команда перебудувалася – той же Хобленко змістився на край півзахисту. Це посилило гру?


- Олексій – вольовий гравець. Ми вирішили залишити на полі тих футболістів, які не згинаються в боротьбі. В принципі це наша велика проблема. У нас молоді гравці, і багатьом командам в боротьбі ми раніше часто поступалися. Зараз ми вирівнюємо це положення, але все одно ще є гравці, які неважливо проявляють себе в боротьбі.


- Місце в складі втратив Акубардія. Він ще не відновився повністю після травми?


- Він нічого не втрачав. Просто ще не знайшов. Він був весь час травмований і пропустив практично весь збір у Туреччині, толком не зіграв жодного матчу. Тому говорити про нього, як про гравця основного складу ще рано. Але я розраховую і сподіваюся на всіх гравців. Адже вибір у нас і так не дуже великий.


Спортивна Кіровоградщина


3815Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: