Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: спорт
Автор:
Дата: 19 січня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/sport/2015/01/19/vdali-starti-kirovogradskih-legkoatletiv.htm
спорт, 19 січня 2015

Вдалі старти кіровоградських легкоатлетів

Не встигли закінчитись різдвяні та новорічні свята, а кіровоградські легкоатлети вже порадували нас своїми черговими здобутками на всеукраїнських змаганнях. 

Вітаємо Віталія Пархоменка та його тренера Вячеслава Нищеменка (ДЮСШ №2) зі здобутою срібною медаллю та результатом 6.96 з бігу на 60м серед чоловіків на ХХ всеукраїнських змаганнях в приміщенні «Різдвяні старти», які проходили 9–10 січня в м.Київ. 

Також нашу область на цих змаганнях представляли: Юлія Фірсова , яка посіла 4-те місце серед жінок у потрійному стрибку, підопічна Галини Михайлюкової (ОСДЮШОР - 2), Яна Качур – 5-те місце з бігу на 60м серед жінок (тренер Вадим Приймак, Олександрівська ДЮСШ) та Олександр Шелест, який посів 6-те місце з бігу на 1500м серед чоловіків (тренер Павло Армашов, ОКДЮСШ “Колос”). Також до п’тнадцяти кращих увійшли: Тетяна Мельник - з бігу на 400м серед жінок, Олександр Роздобудько та Дмитро Качалов - з бігу на 400м серед чоловіків, тренер Вадим Приймак (Олександрівська ДЮСШ ), Денис Піменов - з бігу на 400м серед чоловіків, тренер Олександр Дарієнко (Новомиргородська ДЮСШ), Марія Паладій - з бігу на 200м серед жінок, тренери Володимир та Наталя Абраменки (ОСДЮШОР - 2) та Григорій Федоровський - з бігу на 60м серед чоловіків, тренер Вячеслав Нищеменко (ДЮСШ №2).

З початком нового року неабияк відзначилася Катерина Дзюбіна, вихованка Володимира та Наталі Абраменків (ОСДЮШОР–2), що зайняла І місце на всеукраїнських змаганнях з бар’єрного бігу, присвячених пам’яті Заслуженого тренера України М.П.Батруха, які проходили 16 січня у м.Київ.

В цей же час, 16–17 січня, у м.Львів проходив Кубок України з легкої атлетики зі стрибків у висоту “Меморіал Дем’янюка”, на якому виступав наш рекордсмен області Дмитро Яковенко і посів 5-те місце в стрибках у висоту серед чоловіків з результатом 2.15м, що є гарним показником початку нового сезону.

Тож, старт 2015-го виявився для кіровоградських легкоатлетів досить вдалим. За підсумком проведених трьох всеукраїнських змагань до нашої скарбнички вже покладено дві медалі. Бажаємо натхненння та високих спортивних досягнень нашим спортсменам!

3513Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: