Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: спорт
Автор: Юрій Солтик, Управління інформаційної діяльності ОДА
Дата: 10 січня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/sport/2014/01/10/u-kirovogradi-startuvav-mizhnarodnii-turnir-iz-beisbolu-zimovi-kanikuli-2014-.htm
спорт, 10 січня 2014

У Кіровограді стартував Міжнародний турнір із бейсболу "Зимові канікули 2014"

Юрій Солтик, Управління інформаційної діяльності ОДА

 Вчора голова обласної державної адміністрації, Президент Федерації софтболу та бейсболу України Андрій Ніколаєнко урочисто відкрив Міжнародний турнір із бейсболу "Зимові канікули 2014"

 
Змагання серед школярів традиційно проходять в спортивному залі СДЮШОР-2 уже майже десять років поспіль. Змагання по праву є міжнародними, бо в них беруть участь команди із Придністров’я, Російської Федерації, Республіки Білорусь.

 Цього року у "Зимових канікулах 2014" змагатимуться п’ять команд із Кіровограда "Yankees", "Wild Cats-1", "СДЮШОР 35", "Дракони", "Wild Cats-2", дві команди із Придністров’я "Тирасполь-1" і "Тирасполь-2", а також команди "Рівне" та "Сімферополь".
 
Фінальні ігри молодих бейсболістів відбудуться 11 січня. Голова облдержадміністрації, голова федерації бейсболу та софтболу України Андрій Ніколаєнко, вітаючи юних спортсменів, побажав їм високих досягнень та перемог. 

 – Сьогодні обласна влада, як ніколи, опікується розвитком масового спорту на Кіровоградщині. У нас є багато амбітних проектів розвитку спортивної інфраструктури, які ми хочемо реалізувати у цьому році. Серед цих проектів - ремонт СДЮШОР-2, яка, по суті, є унікальним майданчиком, як для тренування, так і проведення змагань у зимовий період. Сподіваюся, що наступні зимові бейсбольні змагання ми прийматимемо у вже реконструйованому приміщенні,- відзначив голова облдержадміністрації.

4899Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: