Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Бібліотека-філія №21
Дата: 21 лютого, 15:32
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2024/02/21/moja-batkivschina-to-pradidiv-slava-edina-rodina-edina-derzhava.htm
суспільство, 21 лютого, 15:32

Моя батьківщина – то прадідів слава, єдина родина, єдина держава

Бібліотека-філія №21

 

16 лютого бібліотека-філія для дітей №21 спільно з учнями Балашівської гімназії провели патріотичний урок «Друзі, єднаймося і не цураймося, бо Україна – Одна!».  


На заході  діти дізналися про історію свята, про те, що  воно дуже юне і відмічається з 2022 року та єднає всіх українців. З завзяттям діти створили символічну карту України та прикріпили на неї «долоньки-побажання».  


Учні об'єднували різні куточки України, відповідаючи на питання «Вікторини для справжніх українців». Бібліотекарі наголосили , що після Перемоги молодому поколінню жити, навчатись, працювати на рідній  Землі. А головне - бути вільними та кожного року відзначати це свято. Присутні вшанували пам'ять воїнів, які поклали життя за наше майбутнє, хвилиною мовчання. Завершився захід флешмобом  «Коло єднання». Діти  утворили  спільне коло, виголошуючи гасло  - «Моя батьківщина – то прадідів слава, єдина родина, єдина держава».


259Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: