Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Кіровоградський обласний центр зайнятості
Дата: 20 лютого, 10:22
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2024/02/20/jaki-dokumenti-zberigajutsja-v-arhivnii-spravi-bezrobitnogo-.htm
суспільство, 20 лютого, 10:22

Які документи зберігаються в архівній справі безробітного?

Кіровоградський обласний центр зайнятості


У матеріалі, розміщеному на нашій сторінці 14 лютого 2024 р. ( http://surl.li/qqtcx), йшла мова про зменшення строку архівного зберігання особових справ громадян, які шукають роботу, та безробітних з 75 до 50 років.


Перелік документів, з яких формується особова справа безробітного, що передається до відомчого архіву на зберігання (далі – Перелік), затверджено наказом Міністерства соціальної політики України від 14 березня 2016 р. № 250, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 31 березня 2016 р. за № 487/28617.


Перелік складається з 21-ї позиції. До нього входять як документи, які можуть бути потрібні громадянину при призначенні пенсії (відповідний додаток до персональної картки про допомогу по безробіттю), так і інші документи – як-то договір про професійне навчання безробітного або договір про професійне навчання безробітного у роботодавця.


Щодо внутрішньо переміщених осіб зберігаються також заява про припинення трудових відносин внутрішньо переміщеної особи та розрахунковий документ (квитанція), що підтверджує надсилання заяви про припинення трудових відносин такою особою.


Примітка. З повним текстом Переліку можна ознайомитись на парламентськійвебсторінціhttp://surl.li/qqteb


Є питання сфери зайнятості? Контакти тут http://surl.li/eghis


Крім того, ми є у Telegram https://t.me/DCZWorkNowBbot



274Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: