Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Бібілотека-філія №12
Дата: 7 лютого, 16:09
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2024/02/07/jak-ne-potonuti-v-informatsiinomu-doschi.htm
суспільство, 7 лютого, 16:09

Як не потонути в інформаційному дощі

Бібілотека-філія №12


Цьогоріч 6 лютого ми відзначаємо День безпечного інтернету. Метою Дня безпеки в Інтернеті є поширення знань про безпечне, відповідальне і позитивне використання цифрових технологій для дітей та молоді. 


Бібліотекарі філії №12 МЦБС міста Кропивницького також піклуються про безпечне спілкування наших читачів, тому у  книгозбірні  відбулися заходи «Інтернет - користь чи прихована небезпека» під гаслом  "Як не потонути в інформаційному дощі".

    

Молодші відвідувачі бібліотеки подивилися мультфільм про безпечне користування Інтернетом  «Безпечний Інтернет. Найжахливіший тиждень Петрика», дізналися більше про Інтернет-культуру, пригадали правила Інтернет- спілкування та пообіцяли їх дотримуватись, а також познайомилися з цікавими, а головне, безпечними Інтернет-ресурсами.  


Старшим відвідувачам були запропоновані пам’ятки безпеки «Обачність. Пильність. Захист», «Безпечна поведінка в Інтернеті», «Як ворожі спецслужби намагаються впливати на українців», «Дитячі сайти в Інтернет-мережі», а також «Кейс корисних Інтернет-посилань для дітей та батьків», викладку «Інтернет: легко і просто». Діти охоче обговорювали віртуальні загрози, які можуть завдати шкоди в реальному житті.

     

Проведені заходи дозволяють зробити акцент на позитивному використанні технологій і вивчити роль, яку ми всі граємо в цілях сприяння створенню кращої і більш безпечної онлайн-спільноти.


381Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: