Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: ГО "Добромир"
Дата: 5 листопада 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2023/11/05/kontur-dosjagnen.htm
суспільство, 5 листопада 2023

Контур досягнень

ГО "Добромир"

Громадська організація “Добромир” у партнерстві із благодійним фондом “Гендер Зед” із Запоріжжя провела у Кропивницькому перший із чотирьох запланованих тренінгів для своїх волонтерів і волонтерок, щоб інтегрувати у свою діяльність інклюзію та політику рівності і різноманіття, задля більш ефективної роботи з тематикою сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності.

Йшла мова про засади командної роботи у волонтерській спільноті, необхідні нам процедури та політики, стереотипи та мову ворожнечі, а також сексуальну орієнтацію та гендерну ідентичність.

«Ми окреслили купу класних ідей для розвитку та прописали разом практичні кроки, які будемо спільно впроваджувати», 
- коментують результати заходу тренерки Ганна Горобцова та Вікторія Талашкевич.

Такі навчально-просвітницькі заходи та конструктивне спілкування посилює «Добромир» та сприяє боротьбі зі стереотипами та з мовою ворожнечі, у тому числі у площинах, пов‘язаних із представленням інтересів різних груп населення: вимушено-переміщених осіб, представників і представниць ЛГБТІК спільноти, жінок.

  “Таким чином ми розширюємо той контур досягнень, котрий має спільнота, і рухаємося у напрямку посилення правозахисних функцій волонтерських організацій”, 
- переконана співзасновниця ГО “Добромир” Олена Коряк.

Продовольча безпека, яка є у фокусі роботи організації, це інструмент, котрий посилює стійкість українського суспільства. Поруч з цим волонтери та волонтерки застосовують інші засоби для наближення Перемоги та відповідності України європейським стандартам демократії, рівності, толерантності.

Facebook сторінка ГО "Добромир" - https://www.facebook.com/dobromyrkrop

315Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: