Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 25 травня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2022/05/25/v-oblasnomu-onkotsentri-onovili-viddilennja-promenevoi-terapii.htm
суспільство, 25 травня 2022

В обласному онкоцентрі оновили відділення променевої терапії

В обласному онкоцентрі оновили відділення променевої терапії, повідомляється в телеграм-каналі Кіровоградської облради.


У відділенні променевої терапії обласного онкоцентру завершили ремонтні роботи і вже приймають пацієнтів. Про це повідомив голова обласної ради Сергій Шульга за результатами робочої поїздки у медзаклад.


У відділенні повністю оновили всі приміщення, оснастили його системою відеомоніторингу, встановили сучасне обладнання для введення ліків, а також два спеціальних крісла для проведення хворим радіомодифікації хімпрепаратами.


«Осучаснення наших медичних закладів – одне з ключових завдань. Ми всі розуміємо, якою важливою є роль обласного онкоцентру в системі охорони здоров‘я Кіровоградщини. Більше того, сьогодні фахівці нашого медичного закладу лікують пацієнтів і з інших регіонів, у тому числі, де ведуться активні бойові дії. І я дуже вдячний персоналу, який допомагає людям одужати, надає психологічну підтримку, а комфортні умови сприятимуть результативності лікування», – зазначив Сергій Шульга.


Детальніше: bit.ly/3Nvzxqe


               

1488Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: