Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: В. Удовіцька, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Новомиргородської районної філії Кіровоградського обласного цен
Дата: 2 грудня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2021/12/02/hto-zverhu-.htm
суспільство, 2 грудня 2021

Хто зверху?

В. Удовіцька, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Новомиргородської районної філії Кіровоградського обласного цен


Вихованці Новомиргородської спеціальної школи-інтернату стали учасниками інтерактивного профорієнтаційного заходу «Хто зверху?», організованого фахівцями районної філії обласного центру зайнятості у рамках Декади сприяння зайнятості  осіб з інвалідністю.


Захід розпочався із конкурсів, які найбільше підходять під дану аудиторію, а саме: «Збери літери»,  «Склади пазли», «Чий інструмент» та «Слова із слова». Учні поділились на дві команди, які змагалися і демонстрували свої знання, інтуїцію, логіку, наполегливість та кмітливість у сфері професій. Під час конкурсів учасники дізнались багато цікавого про нові професії, які існують у світі, сучасні тенденції на ринку праці та основні передумови успішної кар’єри.


Більшість дітей мають ушкодження слуху, але це не завадило їм проявляти активність, винахідливість, цілеспрямованість та бажання бути першими, що було продемонстровано протягом заходу. 


Як зазначає фахівчиня районної філії Вікторія Удовіцька, мета була досягнута – популяризувати актуальні робітничі професії регіону, навчитися робити перші кроки у виборі майбутньої професії і домогтися омріяного успіху.


   

920Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: