Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Інна Косячук, заступник начальника відділу надання соціальних послуг Маловисківської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості
Дата: 24 листопада 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2021/11/24/katastrofichnii-brak-chasu-tse-poshirena-problema-dlja-aktivnih-ljudei.htm
суспільство, 24 листопада 2021

Катастрофічний брак часу – це поширена проблема для активних людей

Інна Косячук, заступник начальника відділу надання соціальних послуг Маловисківської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості


«Тайм-менеджмент: прості способи управління часом» – тема засідання клубу для молоді, проведеного в онлайн-режимі фахівцями Маловисківської районної філії обласного центру зайнятості в рамках Декади профорієнтації молоді  “Кар’єра: мрії та плани”.


Розпочинаючи захід, фахівчиня районної філії Інна Косячук нагадала молодим людям, що тайм-менеджмент  – це техніка управління часом, яка включає в себе правила і принципи, що допомагають людині правильно організувати свій час і досягти максимальної ефективності в будь-якій справі. 


Тож, як навчитись раціонально та ефективно використовувати власний час, за яку роботу братися, чи не робити нічого? На ці та інші запитання шукали відповіді студенти ПТУ №16 м. Мала Виска разом з І. Косячук. 


Присутніх було ознайомлено з принципами ефективного управління часом, надано інформацію, як навчитися правильно встановлювати цілі, визначати пріоритети та планувати час, адже ефективне управління часом не лише дозволяє нам зробити свій робочий день продуктивнішим, а й знімає психологічні перевантаження, що виникають внаслідок браку часу і негативно впливають на продуктивність праці та задоволеність нею. 


Атмосфера під час заходу була дружньою та максимально сприятливою для спілкування, активного обговорення та спільного вирішення проблем, що хвилюють кожного. Присутні висловлювали свої думки та ставили влучні запитання.


Упевнені, що знання та навички, отримані під час засідання, навчать молодь ставити цілі та ефективно використовувати можливості власного організму, мотивуватимуть до раціонального використання власного часу.


Наостанок  усі учасники онлайн-заходу прийшли до висновку, що,  інвестуючи час в ретельне планування, в кінцевому рахунку заощаджуємо його та швидше досягаємо мети. Це буде першим кроком на шляху до організованого життя.




1446Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: