Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: В'ячеслав Чебишев, член Національної спілки журналістів України
Дата: 19 жовтня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2021/10/19/pro-napis-oleksandrija-na-verbovii-lozi-.htm
суспільство, 19 жовтня 2021

Про напис ОЛЕКСАНДРІЯ на «Вербовій Лозі»

В'ячеслав Чебишев, член Національної спілки журналістів України


Напис ОЛЕКСАНДРІЯ на Спортивній авто-мото трасі «Вербова Лоза» встановили за ініціативи та фінансування Олександрійського міського голови Сергія Кузьменка. 


Виготовила їх місцева рекламна агенція. Місце і розмір букв обирали кілька тижнів, оскільки букви мали читатися з будь-якого місця на локації і з автотраси, що проходить поруч. Важливим пунктом була і доступність обраного місця для монтажерів. З цим завданням успішно впорався  Володимир Крисько – «хрещений батько» нашого автокросу. Основна задумка – візуально прив’язати місце до тієї події, що проходить у місті. Відтак, усі, хто будуть бачити фото з автокросу, матимуть одразу розуміння, де відбувався захід. Без перебільшення, це вагомий крок у просуванні іміджу міста на рівні не лише України, а й усього світу. Можу сказати, що молдовани та білоруси, які і раніше змагалися у нас на «Вербовій Лозі», цього разу були вражені  побаченим написом ОЛЕКСАНДРІЯ і сказали, що нічого подібного вони ніколи не бачили. Як на мене, це і є новий рівень, що декларував Сергій Кузьменко, балотуючись на посаду міського голови Олександрії. Це одна зі складових його великої програми.


Висота конструкції – 3 метри. Ширина – 30 метрів. Виготовлена із композиту.


Читайте також:


Новий рівень автокросу, або Олександрія – це маленький Голівуд!


«Вербова Лоза»: підсумкові результати четвертого етапу чемпіонату України з автокросу, що відбувся в Олександрії



     

2323Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: