Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Бібліотека №5
Дата: 14 вересня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2021/09/14/novii-pishohidnii-perehid-na-kuschivtsi.htm
суспільство, 14 вересня 2021

Новий пішохідний перехід на Кущівці

Бібліотека №5


Бібліотека №5 працює в рамках проєкту “Амбасадори безпеки”, що втілюється за підтримки Канадсько-українського проєкту розвитку поліції (CUPDP) коштом уряду Канади через Міністерство закордонних справ Канади +у партнерстві з Агенцією сталого розвитку "Хмарочос" та Управлінням патрульної поліції у Кіровоградській області. 


Останнім часом на вулиці Водоп’янова автомобілів побільшало, водії їдуть на досить великій швидкості і водночас діти зграйками поспішають на заняття або додому. У вільний час чимало дітей і підлітків катаються по Водоп’янова на велосипедах і скейтбордах, заходять до бібліотеки, ідуть кудись у справах, прогулюються з друзями. Але поблизу школи № 30, розташованої на розі вулиць Водоп’янова і Вознесенської, не було жодного дорожнього знаку, який би обмежував швидкість транспорту. 


Активісти бібліотеки та команда депутата міської ради Шамардіна Олександра Сергійовича звернули увагу на цю проблему, обговорили її та довели до відома компетентних органів.


Завдяки спільним зусиллями  громади  було встановлено знак «пішохідний перехід» та з’явилася розмітка «зебра». Зараз пішоходи можуть почуватися безпечніше.


Детальніша інформація на сайті нашої бібліотеки:

http://biblioteka-filiya5.edukit.kr.ua/


1257Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: