Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Юлія Линник, начальник відділу рекрутингу Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості
Дата: 4 серпня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2021/08/04/rekruting-u-realijah-jak-tse-pratsjue-dlja-bezrobitnih.htm
суспільство, 4 серпня 2021

Рекрутинг у реаліях: як це працює для безробітних

Юлія Линник, начальник відділу рекрутингу Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості


По допомогу в пошуку підходящої роботи до Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості у червні звернувся пан Ігор Павлович.


За освітою чоловік електромонтер лінійних споруд електрозв’язку та проводового мовлення, має понад 15 років стажу за професією «Водій автотранспортних засобів».


У кадровій анкеті шукач роботи зазначив, що бажає знайти роботу водієм автотранспортних засобів або охоронником.


Фахівці відділу з рекрутингу, ознайомившись з потребами пошукача та оцінивши професійні навички і вміння, підібрали декілька підходящих вакансій.


Переглянувши запропоновані фахівцями вільні посади та отримавши консультацію від рекрутера, Ігор Павлович зупинився на вакансії «Водій автотранспортних засобів», що була відкрита в Департаменті культури та туризму Кіровоградської обласної державної адміністрації.


Через кілька днів Ігор Павлович зателефонував до сектору рекрутингу міськрайонного центру зайнятості і повідомив, що він успішно пройшов співбесіду з роботодавцем та працевлаштований. Чоловік висловив вдячність за оперативний підбір роботи, завдяки якому йому вдалося так швидко працевлаштуватися.


За його словами, на даний час роботу знайти стало набагато важче і він навіть не сподівався, що зможе її віднайти у такий короткий термін, лише за тиждень.


Тож, укотре доведено, що рушійною силою інноваційного розвитку служби зайнятості є сучасні методи пошуку та підбору персоналу, які максимально сприяють оперативному задоволенню потреб роботодавців у кваліфікованих кадрах.



1063Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: