Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 17 травня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2021/05/17/schasliva-sim-ja-zaporuka-mitsnoi-derzhavi-.htm
суспільство, 17 травня 2021

Щаслива сім’я – запорука міцної держави!


Щороку 15 травня світова спільнота відзначає найсімейніше свято нашого часу - Міжнародний день сім'ї. Засноване в 1993 році, воно швидко знайшло своїх прихильників по всьому світу, адже саме сім'я є тією цеглинкою, з якої складається добробут та спокій у нашій державі. 


Саме тому, працівниками Фортечного районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області було вирішено провести тематичний захід та вручити подарунки сім’ям, які тимчасово проживають у комунальному закладі «Кіровоградський обласний соціальний центр матері та дитини» Кіровоградської обласної ради. 


Як зазначила начальник Фортечного районного відділу філії Центру пробації в Кіровоградській області Інна Гриценко: «Головна мета візиту — зміцнити зв'язки та звернути увагу влади, громадськості та всього суспільства на численні проблеми, з якими традиційно стикаються сім'ї в нашій країні. Адже з сім’ї починається життя людини, тут відбувається формування її як особистості та громадянина. Сім’я – це джерело любові, поваги, солідарності та прихильності. Тільки розуміння, готовність прийти на допомогу в будь-яку хвилину, самовідданість та любов можуть зробити життя кожної родини більш щасливим». 


Зі свого боку директор центру Інна Жолобова подякувала за візит та подарунки для мам з дітьми, які проживають у закладі, познайомила гостей з умовами прийому та правилами проживання у центрі, поділилась історіями успіху колишніх мешканок закладу, яким соціальний центр допоміг зберегти їхні маленькі сімʼї, і які нині успішно інтегрувались в громаду.


На завершення зустрічі, усі учасники дійшли спільної згоди, що така співпраця є архіважливою. Налагодження партнерських відносин є одним із найважливіших підходів у діяльності інституцій на шляху досягнення спільних цілей, запорукою важливих змін у соціумі, а в даному випадку – превентивна робота з жінками з метою профілактики випадків, що призводять конфлікту з законом.


   


1261Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: