Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Алла Ярошук, провідний фахівець з питань зайнятості, відділу надання соціальних послуг Компаніївської районної філії Кіровоградського обласного центру
Дата: 14 травня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2021/05/14/vid-buhgalterii-do-sferi-kredituvannja-istorija-pratsevlashtuvannja-meshkanki-kompaniivskoi-otg.htm
суспільство, 14 травня 2021

Від бухгалтерії – до сфери кредитування: історія працевлаштування мешканки Компаніївської ОТГ

Алла Ярошук, провідний фахівець з питань зайнятості, відділу надання соціальних послуг Компаніївської районної філії Кіровоградського обласного центру


Наталія Немненко, пропрацювавши майже 10 років у Компаніївському районному центрі зайнятості на посаді начальника відділу бухгалтерського обліку, у зв'язку із переїздом до іншого населеного пункту, була змушена звільнитися із займаної посади.


Жінка має вищу освіту за спеціальністю «Облік і аудит» та кваліфікацію бухгалтера, яку здобула у Кіровоградському інституті Приватного вищого навчального закладу «Університет сучасних знань» у 2015 році, та стаж роботи за фахом більше 23 років. Тому, на новому місці проживання нова робота за улюбленим фахом не змусила себе чекати. 


Але життєві обставини склалися таким чином, що за два роки жінка повернулась на свою малу батьківщину.


Відразу ж після повернення на рідну Компаніївщину, по допомогу в пошуку роботи Наталія звернулася до Компаніївської районної філії обласного центру зайнятості, адже була впевнена, що її колишні колеги – справжні професіонали. 


Три місяці Наталія наполегливо шукала роботу та відвідувала рекомендовані кар'єрним радником заходи. Під час індивідуальних профконсультацій безробітна склала резюме та розмістила його на інтернет-ресурсах із пошуку роботи, опанувала навички самопрезентації та зверталась безпосередньо до роботодавців.


Не минуло багато часу, як кар'єрний радник запропонувала безробітній  вакансію інспектора кредитного у ТОВ «Смарт-Фінанс». Спочатку Наталія, спочатку, мала деякі сумніви щодо власних здібностей, адже вона не мала досвіду у сфері кредитування, але вирішила випробувати свої сили та отримала бажану, а головне, неочікувано цікаву для себе роботу.


1389Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: