Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Суспільне
Дата: 12 травня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2021/05/12/tjulpani-u-kropivnitskomu-dendroparku-kvitnutimut-do-kintsja-travnja.htm
суспільство, 12 травня 2021

Тюльпани у кропивницькому Дендропарку квітнутимуть до кінця травня

Суспільне


Понад три мільйона тюльпанів у кропивницькому Дендропарку квітнутимуть до кінця травня. Про це Суспільному розповіла PR-менеджерка парку Євгенія Пузиня. Тюльпани в парку висаджують впродовж 13 років.


На понад 20 клумбах ростуть шість десятків сортів квітів. Їх привезли з Нідерландів. За словами квіткарки Наталії Балабайкіної, висота квітів – від 40 до 75 сантиметрів.


Євгенія Пузиня сказала, що усі квіткові композиції – тематичні. Цьогорічна тема – відродження мрії: ”Рік був дуже важкий. Тому ми вирішили зробити щось дуже гарне: поєднання з природою, позитивну енергетику, позитивні емоції для усіх наших відвідувачів, які їдуть до нас з усієї країни”.


Квіти висаджують згідно ескізів – сказала квіткарка. У жовтні 2020 року тюльпани на клумбах висадили у формі геометричних фігур – трикутників, прямокутників, ромбів і кіл: ”Пахнуть! Люди тут фотографуються, увесь час ходять. Тривалість цвітіння залежить від погоди”.


Кропивничанка Валентина Васильєва розповіла, що приходить фотографувати тюльпани в парк щодня: ”Я не знаю, що ще можна додавати, якщо тут і в заростях можна знайти такі гарні квіти. І основні клумби дуже гарні”.


            



2309Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: