Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 4 березня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2021/03/04/profesiinii-vidbir-jak-sluzhba-zainjatosti-pidbirae-robotodavtsjam-naikraschih-kandidativ.htm
суспільство, 4 березня 2021

Професійний відбір: як служба зайнятості підбирає роботодавцям найкращих кандидатів


Одним із напрямів роботи служби зайнятості з роботодавцями є послуги з організації та проведення професійного відбору працівників відповідно до вимог конкретного виду професійної діяльності  та посади, повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


При відборі визначаються наступні професійно важливі якості людини: швидкість реакції, особливості уваги, стабільність емоційних процесів, сила та витривалість нервової системи, а також рівень розвитку додаткових навичок.


Для допомоги роботодавцям у підборі кваліфікованих кадрів служба зайнятості також організує проведення персональних зустрічей з претендентами на вакантні посади.


Якщо роботодавцю необхідно у короткий термін підібрати кадри, центри зайнятості організують та проведуть міні-ярмарки вакансій, презентації професій та навчальних закладів, де роботодавець має можливість особисто підібрати працівників на вакантні посади.



1228Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: