Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Гончаренко Центр Кропивницький
Дата: 24 лютого 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2021/02/24/vidpovidalna-molod-obirae-vidpovidalnu-profesiju.htm
суспільство, 24 лютого 2021

Відповідальна молодь обирає відповідальну професію

Гончаренко Центр Кропивницький

Щоб молоді визначатися із питанням, куди поступати і яка освіта дійсно принесе користь, необхідно вивчити ринок праці і попит на сучасних фахівців. Безумовно, деякі з дитинства знають, ким стануть у майбутньому, а ось у іншої частини населення це питання викликає ряд сумнівів.

Тому Управління молоді та спорту КОДА придумало і провело цікавий профорієнтаційний захід «Відповідальна молодь обирає відповідальну професію» на базі Гончаренко центру.

Перед молоддю виступили представники Центру зайнятості, військові із місцевих військових частин та науковці із закладів, котрі готують офіцерів, а також представники Національної поліції та рятувальники, представники МНС.



Професія військового: що може бути більш почесним і необхідним зараз в Україні, аніж захищати свою країну? «Військова виправка», «офіцерська честь», «солдатська доблесть» – це далеко не повний список того, заради чого молоді люди обирають дану професію.Військова кар'єра починається з хорошої освіти, тому молодь, яка вирішила пов'язати своє життя з цією професією, отримала сьогодні на заході відразу кілька варіантів того, де таку професію отримати.

Якщо ж ви обираєте професію поліцейського, то значить готові захищати людей тут, у себе вдома і працювати у режимі 24/7. Професія поліцейський — це одна із найбільш важливих, відповідальних і навіть небезпечних професій у світі. Представники цієї професії стежать за порядком на вулицях, патрулюючи територію і затримуючи людей, які порушують закон, виїжджають на місця злочинів. Природно, тільки якщо того вимагає ситуація і ця необхідність обумовлена законом.

Що ж стосується рятувальників, то цю професію обирають люди з великою силою волі, які здатні пожертвувати своїм життям заради життя ближніх. Люди, які незважаючи ні на що, готові кинутися на допомогу. Часто рятівник – це вже не професія, а спосіб життя, адже постійно перебуваєш в очікуванні тривоги: можливо комусь саме зараз потрібна буде допомога!

Гончаренко центр пишається честю приймати захід «Відповідальна молодь обирає відповідальну професію» і вітати у своїх стінах чоловіків та жінок, котрі обрали професію військового, поліцейського та рятувальника, і поділилися сьогодні своїми думками та досвідом із молоддю.


1890Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: