Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 18 лютого 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2021/02/18/unikalnii-metod-kallana-u-kropivnitskomu-bezdoganna-angliiska-mova-z-nulja-za-dva-roki-.htm
суспільство, 18 лютого 2021

Унікальний метод Каллана у Кропивницькому! Бездоганна англійська мова з нуля за два роки!



 «Із завтрашнього дня я починаю вивчати англійську мову!!!». Скільки разів Ви казали собі цю фразу, чудово розуміючи, що знання англійської відкриває зараз всі двері. Це перепустка до навчання у престижному вузі за кордоном, це шанс влаштуватися на високооплачувану роботу, це змога взяти участь у привабливих міжнародних проектах. Без знання англійської сьогодні годі вважати себе високоосвіченою сучасною людиною. Ну що вдієш – сьогодні в світі безроздільно править англійська. Але з чого почати? Як її вчити? По шкільних підручниках? По інтернет-сайтах та тематичних сторінках в соцмережах? По самовчителю? І як завжди забракне терпіння, і курс вивчення англійської завершиться вже на другому самозанятті. Піти на курси вивчення іноземних мов? Але як обрати вірний варіант із десятків пропозицій? 



Зверніться в «Профі-Центр»! Чому? Передусім компанія «Профі-Центр» успішно працює на ринку України уже понад 17 років, за цей час озброївши до зубів знанням англійської мови дуже багатьох українців. Але це не найвагоміший аргумент – основним козирем «Профі-центру» є ультрапрогресивна методика вивчення англійської мови, яка дозволяє (УВАГА!!!) вивчити іноземну мову в 4 рази швидше, ніж за традиційними методиками!!! Зацікавились? Ну звісно, інакше неможливо… Це легендарний метод Каллана, розроблений у Кембриджі видатним лінгвістом Робіном Калланом. Це надзвичайно інтенсивна система вивчення англійської мови, що передбачає абсолютне і цілковите занурення у мовне середовище. З того моменту, як учень увійшов в аудиторію – і до завершення заняття тут лунає лише англійська. Англійською ставлять запитання, пояснюють і відповідають. Таким чином моделюється ситуація, як при вивченні рідної мови малюком в дитинстві: спершу слова незнайомі, але вони лунають постійно, і згодом стають близькими і зрозумілими. Викладачі щоразу змінюються, щоб не звикалось до манери розмови та акценту однієї людини. Темп заняття досить швидкий – запитання-відповіді-пояснення – і в кожну наступну секунду можуть спитати саме Вас. Тому жодних сторонніх думок та розмов не виникає - людина вчиться говорити і думати англійською.

Метод Каллана – це найпрогресивніша методика, яка дає чудовий результат. Вивчення мови з нуля до практично вільного володіння відбувається орієнтовно за 2 роки. Це 12 рівнів різної тривалості. Проходження 1-4 рівня дає знання, достатні для туриста і спілкування в побуті. 5-7 рівень – це вже змога серйозно заявити про себе в навчанні та роботі, маючи достатній запас для спілкування з англомовними колегами чи викладачами на професійні теми. 8-12 рівень – ви вже вільно спілкуєтесь англійською, є розуміння акцентів та вимов, є достатній лексикон для дискусій та ділових переговорів, не становить проблем чи не розуміння перегляд програм чи прослуховування радіо. Найголовніше – лише «Профі-центр» дає гарантію якості своїх послуг. Усюди існує неписана політика: «Ти вчишся для себе, ти зацікавлений в результаті, а ми лише допомагаємо. Якщо ти погано вчишся, чи тобі не дається мова – це твої проблеми…». 


«Профі-центр» гарантує успішну здачу визнаного тесту на знання англійської мови рівня В2 Cambridge FCE (аналогічні TOEFL, IЕLTS). Цей тест проходять успішно 95% випускників, що навчались за методом Каллана. У випадку ж невдачі – якщо тест не піддався – «Профі-центр» готовий БЕЗКОШТОВНО навчати свого випускника аж до досягнення позитивного результату!!!


Навчання проходить двічі на тиждень у невеликих групах – 6-10 чоловік. Тривалість заняття - близько 2-х годин включно із короткою перервою – кава-паузою. Інтенсивність вивчення англійської на занятті – 60 секунд на хвилину, 60 хвилин на годину. Українська мова, як і будь-яка інша, крім англійської, протягом заняття «поза законом». «Профі-центр» регулярно проводить заняття для корпоративних клієнтів – вони мають багаторічну співпрацю багатьма потужними компаніями, які надають великого значення розвитку і саморозвитку своїх працівників.


«Профі-центр» сьогодні успішно функціонує в багатьох містах України, а саме: у Львові, Тернополі, Житомирі, Одесі, Чернівцях, Івано-Франківську, Рівному, Луцьку та Ужгороді. 


Цьогоріч компанія відкрила своє відділення і у місті Кропивницький, яке розпочало роботу у серпні і вже активно проводить запис бажаючих швидко вивчити англійську мову! 


Записатися на навчання у Кропивницькому можна, завітавши за адресою: вул. В.Чміленка 82/40, офіс 516 (Бізнес-центр “Барва”, 5 поверх),  детальніше на сайті www.profi-center.com.ua. 



Поспішайте – набір до кінця жовтня! Не лінуйтесь – без англійської у цьому світі важко, тож зробіть крок до легкого та успішного життя разом із «Профі-Центром»


1420Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: