Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 15 лютого 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2021/02/15/ukrai-na-ta-oae-pidpisali-ugodu-pro-spilnu-borotbu-zi-zlochinnistju-ta-memorandum-pro-vzaemne-viznannja-ta-obmin-posvidchen-vodija.htm
суспільство, 15 лютого 2021

Україна та ОАЕ підписали Угоду про спільну боротьбу зі злочинністю та Меморандум про взаємне визнання та обмін посвідчень водія


14 лютого, в рамках офіційного візиту Президента України Володимира Зеленського до Об’єднаних арабських еміратів,  міністр внутрішніх справ Арсен Аваков та віце-прем’єр-міністр —  міністр внутрішніх справ ОАЕ шейх Сейф Бін Заїд Аль Нагаян підписали Угоду  про співробітництво у сфері боротьби зі злочинністю та тероризмом та Меморандум про взаєморозуміння між МВС України та МВС ОАЕ про взаємне визнання та обмін національних посвідчень. 


Арсен Аваков підкреслив, що після підписання Меморандуму, водії можуть користуватися правами, які отримали у своїй країні.


«Відтепер туристи зможуть за своїми правами орендувати автомобіль, а резиденти та люди, які працюють в ОАЕ, зможуть безкоштовно і без іспитів обмінювати права на місцеві», — зазначив Арсен Аваков.


Нагадаємо, раніше угоду про взаємне визнання та обмін посвідчень водія МВС уклало з урядом Італії, Туреччини та Іспанії. Тривають такі ж перемовини із Францією та Великою Британією, заплановано подальше розширення цієї правової бази на взаємини із іншими країнами.


1006Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: