Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи Кіровградського обласного центру зайнятості
Дата: 12 січня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2021/01/12/zapiti-na-informatsiju-jaki-pitannja-sferi-zainjatosti-tsikavili-meshkantsiv-kirovogradschini-u-2020-rotsi-.htm
суспільство, 12 січня 2021

Запити на інформацію: які питання сфери зайнятості цікавили мешканців Кіровоградщини у 2020 році?

Відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи Кіровградського обласного центру зайнятості


З метою забезпечення реалізації права кожного на доступ до публічної інформації, прозорості та відкритості своєї діяльності, обласним, міськрайонними центрами зайнятості та філіями Кіровоградського обласного центру зайнятості здійснюється розгляд документів, що надходять з проханням надати публічну інформацію із посиланням на Закон України «Про доступ до публічної інформації».


Так, упродовж 2020 року до обласної служби зайнятості надійшло 25 зазначених запитів. Запитувачів, які звернулися, цікавила інформація, зокрема, щодо чисельності громадян, які перебувають на обліку в обласній службі зайнятості, наявних вакансій, а також щодо подання звіту за формою 4-ПН «Про заплановане масове вивільнення працівників у зв’язку зі змінами в організації виробництва та праці».


Всі отримані запити розглянуті вчасно, вдповіді на них надано запитувачам згідно з вимогами Закону України «Про доступ до публічної інформації».



1682Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: