Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 21 грудня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2020/12/21/derzhavnii-sluzhbi-zainjatosti-30-.htm
суспільство, 21 грудня 2020

Державній службі зайнятості – 30!


Сьогодні, 21 грудня, Державна служба зайнятості відзначає видатну дату – 30 років.


За роки своєї діяльності служба зайнятості Кіровоградщини пройшла непростий та славний шлях до багатопрофільної потужної державної установи. За цим суспільним визнанням – натхненна праця професійних працівників, допомога людям та розбудова ринку праці нашого регіону.


Цілеспрямована робота над реалізацією пріоритетів державної політики у сфері зайнятості, висока динаміка розвитку, широкі контакти з підприємствами Кіровоградщини, зв’язки з навчальними закладами-партнерами створили високий авторитет довіри до служби зайнятості, особливо у цей непростий час всесвітньої пандемії.


Кіровоградська обласна служба зайнятості – це успішні проекти, соціальна співпраця, підтримка у здобутті нової освіти та успішне працевлаштування мешканців області. Але перш за все, Кіровоградська обласна служба зайнятості – це ті, хто вже 30 років творить його історію. Хтось працює тут від дня заснування, а хтось сам є ровесником установи.


Ми співпрацюємо, працевлаштовуємо, вчимо – і разом досягаємо цілей. До дня народження Державної служби зайнятості надсилаємо Вам відео про колективи служби зайнятості Кіровоградщини та відеовідгуки роботодавців, які вже тривалий час співпрацюють із службою зайнятості області.


1766Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: