Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Кіровоградський обласний центр зайнятості
Дата: 14 грудня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2020/12/14/scho-robiti-jakscho-pislja-spivbesidi-tobi-ne-telefonujut-.htm
суспільство, 14 грудня 2020

Що робити, якщо після співбесіди тобі не телефонують?

Кіровоградський обласний центр зайнятості


Нарешті! Ти відповів на всі каверзні питання під час співбесіди. А ще – зарекомендував себе як гарний спеціаліст, показав свою обізнаність про компанію, розповів, який ти геніальний і кращого годі шукати. Пообіцяв, що вірою та правдою будеш виконувати всі доручення…і навіть більше. «Ми вам зателефонуємо», – сказав рекрутер, завершуючи розмову. І ти починаєш чекати на дзвінок…


Чекати можна досить довго, адже претендентів на вакансію багато. З кожною людиною потрібно провести співбесіду, перевірити документи, провести анкетування. Щоб дізнатися, що вирішив роботодавець, зателефонуй йому сам. Тим паче, роботодавці люблять активних та зацікавлених у роботі кандидатів.


Також можна нагадати зайвий раз про себе, надіславши електронний лист із рекомендаціями від попередніх роботодавців.


Краще ходити на декілька співбесід одразу, а потім телефонувати та дізнаватися про результат. Кажуть банкіри: «Розкладай яйця в різні кошики». З часом твоя робота тебе неодмінно знайде!


Якщо ти шукаєш роботу – завітай до служби зайнятості! Тобі неодмінно нададуть вичерпну інформацію щодо вакансій та допоможуть з працевлаштуванням.



1465Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: