Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Кіровоградський обласний центр зайнятості
Дата: 7 грудня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2020/12/07/chomu-potribno-pisati-suprovidnii-list-do-rezjume-.htm
суспільство, 7 грудня 2020

Чому потрібно писати супровідний лист до резюме?

Кіровоградський обласний центр зайнятості


Знайшлась! Ось вона, нарешті, вакансія твоєї мрії… і не тільки твоєї. Посада одна, а претендентів багато. Хочеш збільшити свої шанси – тоді починай писати супровідний лист. Можливо, у тебе є сумніви, навіщо він потрібний? Тоді будемо розвінчувати їх.


- По-перше, за даними дослідження, які періодично проводять рекрутингові компанії,  першими переглядають резюме із супровідними листами, а потім всі інші. Тому вже на цьому етапі відбору потрібно зацікавити роботодавця. Він одразу побачить, що ти не бездумно розсилаєш резюме усім, а зважено підходиш до пошуку роботи.


- По-друге, у листі зможеш більш широко (на відміну від резюме) розповісти про свої особисті якості та професійні навички.


- По-третє, при написанні листа можеш переконати роботодавця, чому саме ти, а не хтось інший повинен обійняти посаду.


Резюме без супровідного листа – це як гарна жінка без прикрас, начебто і гарно, але чогось не вистачає. Тож хочеш справити позитивне враження – надсилай завжди резюме із супровідним листом. І тоді бажана ціль буде досягнута.


Перебуваєш у пошуку роботи і не знаєш, де її знайти? Годі шукати – краще завітай до служби зайнятості. Ми обов’язково допоможемо тобі з працевлаштуванням.



1911Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: