Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Олена Чумаченко, начальник відділу активної підтримки безробітних Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості
Дата: 8 жовтня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2020/10/08/viiskova-sluzhba-za-kontraktom-naivazhlivishe-pro-vimogi-pilgi-ta-vakansii.htm
суспільство, 8 жовтня 2020

Військова служба за контрактом: найважливіше про вимоги, пільги та вакансії

Олена Чумаченко, начальник відділу активної підтримки безробітних Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості


«Військова служба за контрактом – перспективи та стабільність» – інформаційний семінар з такою назвою нещодавно відбувся у Кіровоградському міськрайонному центрі зайнятості, для незайнятих трудовою діяльністю громадян, за участі представників військового комісаріату.


Семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України розпочала фахівчиня відділу активної підтримки безробітних Аліна Хлопук, яка наголосила на меті та важливості проведення заходу, розповіла про стан місцевого ринку праці, послуги, які надає служба зайнятості клієнтам, а також можливості підвищення власної конкурентоспроможності шляхом проходження навчання на освітніх онлайн ресурсах. 


Важливий акцент фахівчиня зробила на службі в Збройних Силах України за контрактом: «Сьогодні бути контрактником – це дуже нелегкий, проте відповідальний вибір, який може змінити життя людини, а також сприяти її професійній самореалізації».


Продовжуючи обговорення даної теми, старший інспектор комплектування Катерина Гончарук, агітуючи незайнятих громадян на проходження військової служби зазначила: «Військова служба в Україні – це особливий вид державної служби, який полягає у відповідальній професійній діяльності придатних до неї за станом здоров'я і віком громадян». Представниця військкомату розповіла, що найзатребуванішими є посади рядового, сержантського та старшинського складу: механіки, водії, монтажники, телефоністи, радіотелефоністи, навідники.


Також були презентовані агітаційні відеоматеріали щодо проходження контрактної служби у підрозділах Збройних сил України.


У заході узяли участь близько 10 безробітних мешканців Кіровоградщини. Ті з них, хто виявили бажання поспілкуватися з представником військового комісаріату, мали змогу отримати індивідуальні консультації щодо відбору кандидатів на військову службу за контрактом.


    


1212Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: