Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Кіровоградський обласний центр зайнятості
Дата: 7 жовтня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2020/10/07/novi-mozhlivosti-jaki-servisi-proponue-sluzhba-zainjatosti-bezrobitnim-dlja-profesiinogo-rozvitku-.htm
суспільство, 7 жовтня 2020

Нові можливості: які сервіси пропонує служба зайнятості безробітним для професійного розвитку?

Кіровоградський обласний центр зайнятості


Введення карантинних та обмежувальних заходів, внесло в наше життя певні зміни. Головне – бачити у цих змінах не проблеми, а можливості для нового зростання і розвитку, у т.ч. професійному.


Державною службою зайнятості запроваджено для безробітних електронні сервіси, які допоможуть кожному користувачу оцінити власні здібності та навички, розвинути їх або отримати ті, які необхідні для вдалого працевлаштування:


- «Освітній портал ДСЗ» (https://skills.dcz.gov.ua/);


- «Платформа з профорієнтації та розвитку кар’єри» (http://profi.dcz.gov.ua/);


- «Консультаційна мережу «Моя професія» (https://test.myprofession.com.ua/).


Також актуальними є онлайн сервіси для пошуку роботи, зокрема:


- «Інтерактивна мапа вакансій», яка дає можливість дистанційно, за допомогою ґаджетів чи персонального комп’ютера, здійснювати пошук актуальних вакансій у містах та районах області, за посадою та заробітною платою;


- «Персональний кабінет шукача роботи», у якому зареєстрований безробітний може створити власне резюме, підібрати роботу, отримати інформацію щодо нарахувань та виплат допомоги по безробіттю, а також іншу корисну інформацію, пов'язану з працевлаштуванням. 


Крім того, з актуальною інформацією щодо послуг служби зайнятості та ситуації на ринку праці безробітні можуть ознайомитись на інтернет-ресурсі державної служби зайнятості «Єдине соціальне середовище».



1331Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: