Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 30 вересня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2020/09/30/biblioteka-svit-novih-mozhlivostei.htm
суспільство, 30 вересня 2020

Бібліотека - світ нових можливостей


30 вересня бібліотека-філія №2 запросила користувачів на День відкритих дверей, що був присвячений Всеукраїнському дню бібліотек. У рамках заходу бібліотекарі ознайомили відвідувачів з історією бібліотечної справи, найцікавішими бібліотеками світу, розповідали про бібліотечний фонд та довідниково-інформаційний апарат філії, знайомили з видавничою продукцією бібліотеки.


Протягом дня проходили акції: «Стань читачем бібліотеки сьогодні», бажаючі мали змогу записатись до бібліотеки безкоштовно, а також  «День прощення боржника», якщо користувач повертав заборговану бібліотеці книгу 30 вересня, пеня, нарахована за прострочений термін користування, скасовувалась.


Відвідувачі бібліотеки прослухали огляди книжкових виставок: «Книжкова осінь під парасолькою», «Літературні сезони: Володарює осінь золотава», «Відкрий для себе рідне місто».


Бібліотекарі відкривали користувачам таємниці своєї роботи. Відбулася презентація веб-сайту бібліотеки та сторінки в Фейсбук. Бажаючі переглянули буктрейлер до роману Василя Тибеля «Бурштин» на YouTube, створений до обласного конкурсу на допомогу екологічній просвіті «Збережемо довкілля для майбутніх поколінь».


Проходили  заходи і за межами бібліотеки.  Незважаючи на дощ пройшов біліодесант «Перший раз завітай до нас», бібліотекарі роздавали в мікрорайоні запрошення з короткою інформацією про бібліотеку.


Всього цього дня бібліотеку відвідало 113 користувачів, із них 26 − стали читачами бібліотеки сьогодні.


Працівники бібліотеки щиро вітають з Всеукраїнським днем бібліотек усіх, хто любить і шанує бібліотеки, цінує книгу і бачить у читанні та навчанні шлях до майбутніх змін у нашій країні та бажають з оптимізмом дивитися у майбутнє і вірити, що БІБЛІОТЕКА, як все красиве і вічне, – буде завжди поруч.


1519Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: