Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 25 вересня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2020/09/25/-rozkazhu-tobi-pro-nashe-misto-.htm
суспільство, 25 вересня 2020

«Розкажу тобі про наше місто»


Учні ЦВПУ ім. Федоровського здійснили подорож мистецько-краєзнавчим диліжансом «Розкажу тобі про наше місто». Віртуальну мандрівку бібліотекар Світлана Осадча розпочала з архітектурної зупинки. Присутні переглянули відеосюжет «Вулицями Єлисаветграда. Велика Перспективна», фото архітектурних пам’яток міста, познайомились з літературою. 


Зупинка театральна була присвячена театру, Івану Карпенку-Карому, 175-річчя від дня народження якого ми святкуємо 29 вересня. Бібліотекарі запропонували взяти участь у вікторині, під час якої учні продемонстрували гарні знання з історії «театру корифеїв».


На хореографічній зупинці подорожні знайомились з танцювальними колективами міста, переглянули відеосюжети та літературу про хореографічне мистецтво Кіровоградщини та відповіли на питання бібліотекарів.


Поетична зупинка знайомила з літературним мистецтвом Кіровоградщини, творчістю поетів-земляків.


Від віртуальної подорожі бібліотечний диліжанс попрямував у сьогодення, на презентацію творчості художниці і поетеси Галини Суржок. Галина Григорівна − бібліотекарка, має різноманітні захоплення: пише картини, вірші та займається квітникарством. Присутні мали змогу побачити та оцінити її художні роботи та почути поетичні твори у виконанні авторки. Як встигає поєднувати роботу з творчістю, звідки бере натхнення з великим захопленням розповіла ця прекрасна та творча жінка.


Учасники мистецько-краєзнавчого диліжансу побажали їй натхнення, міцного здоров’я та нових творчих здобутків.


    


1356Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: