Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 3 червня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2020/06/03/dostupnii-prostir-dlja-molodi-mrija-chi-realna-mozhlivist-.htm
суспільство, 3 червня 2020

Доступний простір для молоді – мрія чи реальна можливість?


Ніщо не стоїть на місці, а з розвитком сучасних технологій змінюємося і ми. Не стоїть осторонь цих змін і бібліотека. Нині це не лише установа, де можна почитати цікаву книгу, а й місце зустрічі молоді з видатними людьми краю та громадськими активістами, місце творчих активностей, де діють клуби за інтересами, проводяться майстер-класи, тематичні пізнавальні та патріотично-виховні заходи. 


Новою формою роботи з молоддю є створення вільних просторів – осередків для спілкування, соціальних ініціатив, особистого розвитку, навчання, творчості та активного дозвілля підростаючого покоління. Створити такі умови для молоді цілком можливо і на Кіровоградщині.


Зокрема, Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім. Є. Маланюка стала ініціатором соціально-важливого проєкту «Доступний вільний простір для молоді». Його актуальність полягає в тому, що в Кропивницькому, на жаль, відсутній затишний простір з необхідним обладнанням, достатнім місцем для відпочинку та роботи, де б молодь могла реалізовувати себе. 


Наша мета – навчити підростаюче покоління працювати в команді, допомогти у створенні креативних соціально значимих ініціатив, які стануть поштовхом до позитивних змін у громадському житті обласного центру та області загалом.


Проєкт «Доступний вільний простір для молоді» є складовою частиною «Обласної програми освітнього та культурного розвитку на період до 2024 року».


Саме тому Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім. Є. Маланюка звертається до громадськості та депутатів Кіровоградської обласної ради з проханням підтримати Обласну програму освітнього та культурного розвитку на період до 2024 року на найближчій сесії обласної ради.


1241Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: