Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Жанна Цяпкало, заступник директора-начальник відділу надання соціальних послуг Маловисківської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнят
Дата: 31 березня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2020/03/31/uchora-zahischav-kordoni-ukraini-a-sogodni-pratsjue-u-voenizovanii-ohoroni.htm
суспільство, 31 березня 2020

Учора захищав кордони України, а сьогодні – працює у воєнізованій охороні

Жанна Цяпкало, заступник директора-начальник відділу надання соціальних послуг Маловисківської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнят


По закінченню Маловисківського професійно-технічного училища, де здобув професію електрогазозварника, Сергій Фомін був призваний на строкову військову службу до Державної прикордонної служби України. Упродовж несення служби мав почесну місію – охороняти кордони нашої держави. 


«Я ніс службу на придністровській ділянці державного кордону між Україною та Молдовою. Час служби дав мені можливість стати наполегливим, рішучим, відповідальним та дисциплінованим», – розповідає молодий хлопець.


С. Фомін зауважує, що служба в Державній прикордонній службі України – не для всіх: « Там потрібні лише ті військові, які віддані своїй державі, вірять у зміни і готові розпочинати їх з себе».


У жовтні минулого року юнак повернувся додому і, не зволікаючи, розпочав пошуки роботи, адже не хотів залишатися осторонь того, що відбувається навкруги. С. Фомін вирішив реалізуватися як фахівець у тій професійній сфері, яку встиг «скуштувати» під час служби.


Не роздумуючи Сергій звернувся до Маловисківської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості. Перебуваючи на обліку активно відвідував усі пропоновані кар'єрними радником заходи, та співбесіди на підприємствах. І ось результат – юнак отримав направлення на працевлаштування до ДП «38 Відділ інженерно-технічних частин» (спеціалізоване підприємство відомчої воєнізованої охорони).


Зі слів Сергія, робота йому дуже подається, адже він має важливе завдання: охороняти зовнішній периметр та територію підприємств Придніпровського проммайданчика та інших об’єктів енергетичної галузі. Крім того має позмінний графік роботи, а також  час для сім’ї та дозвілля.


Керівництво підприємства задоволене роботою молодого хлопця. І не дивно, адже Сергій – сумлінна працьовита людина, яка вміє не тільки Батьківщину захищати, але й добре працювати.



1242Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: