Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
Дата: 6 березня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2020/03/06/profesija-slidchogo-zagartuvala-mii-harakter-dar-ja-tolstova.htm
суспільство, 6 березня 2020

Професія слідчого загартувала мій характер, - Дар’я Толстова

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області


Та поряд із рисами, яких вимагає непроста щоденна робота, тендітна майор поліції завжди випромінює чарівність і жіночність.


Розповідаючи, чому обрала саме таку професію, Дар’я пригадує, що в дитинстві захопилася книжкою «Курс юного сищика». Мабуть, це і стало вирішальним моментом. Тож після завершення навчання у школі, вступила до Кіровоградського юридичного інституту ХНУВС.


Зізнається, що спочатку їй було непросто, але, опановуючи ази майбутнього фаху, долаючи перші випробування під час навчання у виші, помітила, як формується стійкість її характеру, витривалість, виваженість і твердість у прийнятті рішень. Потім, розпочавши службу у підрозділах дізнання та слідства, щодня відточувала свої професійні вміння та навички.  


Із 2012 року Дар’я працює на посаді слідчого організаційно-методичного відділу слідчого управління обласного главку відомства.


Основне завдання підрозділу – надання методичної і практичної допомоги відділам та відділенням поліції, зокрема у розслідуванні тяжких та особливо тяжких злочинів.


«Наш із колегами досвід роботи, поради та настанови стають у нагоді молодим фахівцям, які лише нещодавно розпочали свою службу. Не секрет, що слідчим доводиться стикатися з непростими життєвими історіями, а від правильності і професійності прийнятих рішень іноді залежать людські долі», - зазначає Дар’я.


Незважаючи на величезне робоче навантаження, поліцейська бере активну участь у відомчому профспілковому русі, за що неодноразово отримувала заохочення.


У вільний від роботи час захоплення дівчини – керування автомобілем, а ще подорожі також за кермом авто.


«Такий відпочинок допомагає відволіктися від робочих моментів, зарядитися позитивними емоціями і враженнями, щоб потім із новими силами знову поринати у професійну діяльність, без якої вже навіть важко уявити своє життя», - зізнається поліцейська Дар’я Толстова.



1750Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: