Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: znaj.ua
Дата: 15 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2020/01/15/visokosnii-2020-rik-chi-mozhna-pereizhdzhati-robiti-remont-abo-grati-vesillja.htm
суспільство, 15 січня 2020

Високосний 2020 рік: чи можна переїжджати, робити ремонт або грати весілля

znaj.ua

Весілля Главред


Як зробити так, щоб високосний 2020 рік був вдалим і сприятливим? Виявляється, це абсолютно нескладно й залежить виключно від нас самих. Дізнайтеся: чому не можна виходити заміж і одружуватися? Купувати квартиру або переїжджати, починати будівництво? Читайте докладніше про те, що не рекомендується робити у високосному році.


Чому високосний рік прийнято вважати несприятливим періодом?


Щодо небезпеки високосного року думки науковців і експертів у галузі біоенергетики розхожі. Перші впевнені, що цей рік не представляє ніякої небезпеки. У той час як другі говорять про зворотне, стверджуючи, що 29 лютого змінює весь рік, притягаючи негатив.


Відгуки деяких людей і спостереження експертів свідчать про те, що високосний рік - це той період часу, коли ні в чому не можна бути впевненими на 100%. Існує навіть думка, що в цьому році краще не обмірковувати тривало плани, не будувати їх.


Однак інші люди, навпаки, впевнені, що між високосним роком і звичайним немає абсолютно ніякої різниці. І всі заборони - це лише давні забобони, у які не варто вірити. Але все ж таки ми зобов'язані вас із ними познайомити й розтлумачити.


Побоювання людей пов'язані зі спостереженнями, які проводились протягом багатьох років. І якщо порівнювати звичайний рік із високосним, то в останній підвищується рівень смертності худоби, відбувається більше аварій і різних аномалій.


Однак, із точки зору науки, високосний рік абсолютно не небезпечний. І всі побоювання людей ідуть нібито ще із часів язичництва. Наші предки у дохристиянську епоху сприймали високосний рік як вразливий, беззахисний, поганий і небезпечний.


Згідно із думкою екстрасенсів, високосний 2020 рік може накликати біду, тому що саме в цей період розквітає вся темна енергія. Особливо небезпечні погані слова й усілякі прокляття.


І навіть слово «ненавиджу» може обернутися чимось непоправним, тому екстрасенси рекомендують у періоди агресії стримувати свої емоції і контролювати почуття. У іншому випадку негативні слова будуть матеріалізуватися. І набувати своїх форм у дійсності.


Високосний 2020 рік: заборони й табу, unian.ua



Екстрасенси застерігають: щоб не накликати біду на свою сім'ю, необхідно бути добрішими, стежити за своїми словами. І захищатися за допомогою талісманів і оберегів. Є люди, які вірять у небезпеку високосного року. Інші ставляться до такої думки із байдужістю і засторогою.


Давайте розглянемо можливі заборони. Дізнайтеся: чому небажано змінювати роботу, планувати переїзд або розписуватися? Читайте також про те, яких критеріїв варто дтримуватися, аби уникнути небезпек.


Чи робити пропозицію руки та серця?

Вважається, якщо хтось одружується у високосному році, шлюб буде невдалим. У сімейних стосунках у пріоритеті - чвари й розбіжності, можливі зради. Молоді будуть дуже часто сваритися. І незабаром після весілля сім'я, переповнена ворожнечею, смутою і суперечками розпадається.


Багатовікові спостереження експертів за тими, кому довелося одружуватися і розлучатися свідчать про те, що у високосний рік шлюбів, які розпадаються, дещо більше. Вони нібито швидко розпадаються.


Однак буває, що пара вже давно разом. І якщо майбутні молодята давно планували весілля, але так склалося за обставинами, що весілля має відбутися у високосному 2020 році, тоді їм необхідно взяти на озброєння прикмети, які допоможуть убезпечити родину і стосунки, зберігши союз:


  • Щоб сімейне життя наречених було довгим, міцним і щасливим, нареченій на весілля необхідно одягнути довгу сукню зі шлейфом.
  • Щоб сім'я жила в достатку, необхідно щороку протягом 3-х років застеляти стіл на свята скатертиною, яка була на їхньому весільному столі.
  • Під час одруження наречений і наречена повинні покласти собі в туфлі по монеті.
  • Вінчальні свічки молодята повинні задути одночасно. Це обіцяє їм довге й щасливе спільне життя.
  • Весільний коровай для наречених повинна спекти жінка, яка щасливо живе у шлюбі кілька років.

Високосний 2020 рік: заборони й табу, ratatum.com


Згідно із місячним календарем, у 2020 році найбільш сприятливий період для весілля - це весна (березень або травень) і осінь (вересень або жовтень). Тим, хто має намір будувати серйозні стосунки і не розлучатися, можна спланувати весілля у найсприятливіші місячні дні.


Перш ніж призначати дату весілля, астрологи рекомендують заглянути до місячного календара. Однак експерти попереджають, що не варто обирати для одруження магічні дати: 02.02.2020 або 20.02.2020.


Вони стверджують, що ці дати магічні й здатні принести удачу, але тільки не в одруженні. Поєднання двійок і нулів начебто привабливе. Однак, згідно із астрологічними прогнозами, ці дати несприятливі для шлюбів.


Чи правда, що не можна вагітніти й народжувати у високосний рік?

Така думка дійсно існує із язичницьких часів. Однак насправді вагітність у високосний рік і народження дітей не має нічого спільного із небезпекою та нещастями.


Колись вважалося, що високосний рік обіцяє вагітним і новонародженим нещастя, хвороби й небезпеки. Однак насправді нічого такого немає. Діти, народжені у 2020 році, мають право на щастя й везіння.


Згідно зі спостереженнями експертів, багато із тих, хто народився у високосний рік, отримали гарну освіту й роботу, виросли комунікабельними й талановитими, досягли успіху в кар'єрі та особистому житті.


Високосний 2020 рік: заборони й табу, wiktionary.org


І якщо у народі існує багато різних заборон у високосний рік, то на хрестини їх немає. Церква й зовсім вважає, що немає ніяких заборон. Малюка треба хрестити через 40 днів після його народження. У нього з'являється свій власний Ангел Хранитель, який буде його оберігати. І дитину обов'язково потрібно хрестити незалежно від того, у який рік вона народилася.


Чому не можна купувати житло й справляти новосілля?

Згідно давнім забобоном, якщо почати будуватися у високосному році, то будівництво затягнеться надовго. Це обіцяє постійну нестачу грошей і невдачі, хвороби його господарям. Однак такі забобони дійшли до нас із язичницьких часів.


І якщо не вірити забобонам, то будівництво можна розпочинати у 2020 році. І, звичайно ж, починати це робити краще за все не взимку, а в кінці весни або влітку. Зі стародавніх язичницьких забобонів слідує також те, що не можна переїжджати на нове місце або купувати житло.


Але жодних сучасних обгрунтувань цьому немає. У народі побутує думка, що переїзд і новосілля принесе нещастя господарям. Однак у дійсності зміна місця проживання у високосний рік нічого такого не обіцяє.


Нещастя може статися і у звичайний рік: як обман або шахрайство, так і інші негаразди. Експерти стверджують, що переїзд, як і придбання нового житла можливі. Просто це - енергозатратне завдання, тож краще починати робити все послідовно.


Високосний 2020 рік: заборони й табу, servusbud.od.ua


Крім цього, небажано при переїзді позичати гроші. Найкраще впоратися із поставленим завданням своїми силами. Борги завжди вважалися негативним явищем. Згідно прикметам, вони позбавляють людей удачі й забирають енергію.


Які ще існують прикмети у високосний рік?


Якщо вірити народним прикметам, у високосний 2020 рік багато чого не можна робити:


  • Збирати гриби. Здавалося б, що може бути невиннішим? Однак, з'ївши всього лише шматочок отруйного гриба можна отруїтися, вважають у народі. Як не дивно, але здавна побутує повір'я, що біда може трапитися, навіть якщо з'їсти їстівний гриб, який нібито ввібрав у себе негативну енергетику високосного року. 

  • Високосний 2020 рік: заборони й табу, pikabu.ru


  • Ходити до лазні. Народ навіть на лазню наклав табу. І все тому, що вона вважається нечистим місцем. Адже люди приходять сюди помитися, щоб прибрати із себе весь бруд. І це приміщення притягує весь негатив із високосного року, який може перейти на людину.
  • Колядувати. Цей процес вважається поганим, тому що високосний рік може погано закінчитися для учасників колядок - бійкою, сваркою, нестримним веселощами із п'яним балаганом тощо.
  • Ворожити. У народі вважається, що ворожіння у високосний рік притягує всю негативну енергетику небезпечного року. І для долі це може обернутися негативом і низкою невдач.
  • Вагітним стригтися. У народі жінкам, які перебувають у цікавому положенні, здавна обіцяють невдачі, якщо вони фарбуватимуть волосся або станть стригти його, купувати заздалегідь речі новонародженому. Однак все це - забобони, які залишилися у далекому минулому.
  • Топити кошенят. Це питання, скоріше, моральне. Є Біблія, згідно із якою ми повинні дбати про тварин. Людина не повинна вбивати ні свою дитину, ні кошеня, нікого. По відношенню до високосного року - це лише чергова заборона.
  • Робити операції або планувати операцію. Це також чергове марновірство. Вважається, що якщо людині зроблять операцію, вона буде невдалою. Однак у дійсності пояснення або підтвердження такому трактуванню немає. Адже не було такого, щоб у високосний рік робили сотні й навіть тисячі операцій, які були б невдалими.


Звичайно ж, таких забобонів можна надумати стосовно будь-чого: подорожей, нового знайомства, роботи тощо. Важливо знати, що наші думки матеріальні, тому використовуйте позитив і гарний настрій. Саме від цього багато залежить.


Погодьтеся: ваше поганий настрій здатен викликати куди більше невдач. Адже у такому випадку найбільше невдоволення, чвар, образ та негативу. Думайте про хороше! Потрібно ставити перед собою завдання і досягати поставлених цілей незважаючи на те, що рік високосний. Будьте оптимістами і нехай ніякі невдачі вам не загрожують!


znaj.ua


заглавне фото - zolotij-lev.com.ua

7078Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: