Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Діна Хітрякова, Фортечний районний відділ філії ДУ «Центр пробації» в Кіровоградській області
Дата: 18 листопада 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2019/11/18/pratsivniki-probatsii-doluchilis-do-sotsialnoi-aktsii-schodo-pribirannja-ta-robit-iz-blagoustroju.htm
суспільство, 18 листопада 2019

Працівники пробації долучились до соціальної акції щодо прибирання та робіт із благоустрою

Діна Хітрякова, Фортечний районний відділ філії ДУ «Центр пробації» в Кіровоградській області


Днями, працівники Фортечного, Подільського, Кропивницького районних відділів пробації та філії Центру пробації в Кіровоградській області долучилися до ініційованої міським головою м. Кропивницького акції щодо проведення прибирання та робіт із благоустрою прилеглих територій перед зимовим періодом.


Начальник Фортечного районного відділу пробації Інна Гриценко зазначила: «Подібні акції – дуже важливий елемент життя кожного свідомого громадянина, тому працівники органу пробації, як особи, котрі мають служити взірцем для суспільства, не залишись осторонь, та власним прикладом продемонстрували, що звершення корисних справ для благоустрою довкілля та громади в цілому, - не потребують надзусиль. Зміни починаються з кожного з нас».


Варто зазначити, що працівники уповноваженого органу з питань пробації регулярно та активно долучаються до різного типу соціальних діяльностей, які допомогають не тільки в усвідомленні людиною своєї значущості у процесі світосприйняття та світоперетворення, а й у побудові безпечного суспільства та прогресивної держави.


           

1894Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: