Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
Дата: 13 листопада 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2019/11/13/politseiski-zasterigajut-budte-pilnimi-ubezpechte-sebe-vid-shahraiv.htm
суспільство, 13 листопада 2019

Поліцейські застерігають: будьте пильними - убезпечте себе від шахраїв

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області



На території Кіровоградської області трапляються випадки, коли під виглядом працівників комунальних чи соціальних служб, а також продавців різноманітних товарів діють зловмисники, які шляхом обману заволодівають грошовими коштами громадян. 


Поліцейські радять бути пильними, щоб уберегти своє майно від протиправних посягань. Також закликають роз’яснити літнім людям, (особливо тим, що мешкають самотньо), як можуть діяти шахраї.


У жодному випадку не обмінюйте наявні у вас гроші зі «старих» на «нові», в Україні не проводяться грошові реформи.


Не купуйте товари у невідомих осіб за місцем мешкання і тим самим не показуйте наявність у вас грошових коштів.


Не відчиняйте двері незнайомим людям, які пропонують грошові виплати, компенсації, матеріальну допомогу, продаж медичного обладнання, продуктів харчування і подібне.


Необхідно звертати увагу на підозрілих осіб, на сторонні автомобілі, в яких, або поруч із якими знаходяться підозрілі люди, а також фіксувати номерні знаки транспортних засобів.


У разі, якщо Ви побачили осіб, що не викликають довіри – одразу повідомляйте працівників поліції за телефоном «102». Реагування буде негайним!


Поліцейські з’ясують мету перебування таких осіб. Разом з тим, Ваша уважність сприятиме роботі поліції у недопущенні шахрайств та інших протиправних дій.



1439Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: