Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Народне слово
Дата: 25 жовтня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2019/10/25/seredmistja-kropivnitskogo-treba-ochistiti-vid-reklami-mafiv-ta-plastiku-oleksandr-danutsa.htm
суспільство, 25 жовтня 2019

Середмістя Кропивницького треба очистити від реклами, МАФів та пластику, - Олександр Дануца

Народне слово


Категорично за створення міського Туристично-інформаційного центру в приміщенні колишнього «Художнього салону» висловився нардеп Олександр Дануца («Слуга Народу»).


Про це обраний в окрузі №99 (м. Кропивницький) парламентарій сказав в інтерв’ю газеті «Народне слово».


– Прекрасне місце, так, – цитує політика видання. – Це самісінький центр міста і дуже зручно. Якщо там буде створений touristic point, безумовно, це дуже позитивно.


В публікації зазначається також, що створення в Кропивницькому туристичної інфраструктури Олександр Дануца вважає питанням номер два після очищення історичного середмістя від новітніх нашарувань, які заважають насолоджуватись його красою.


– Я завжди виступав, і сьогодні виступаю за те, що в історичному центрі не має бути ніякого пластику, ніяких білбордів, ніяких лайтбоксів, мінімізувати взагалі різного роду рекламні конструкції, - наголошує нардеп. – Міська влада вже довгий час обіцяє прийняти концепцію розміщення реклами в центрі міста. Поки вона, на жаль, не прийнята. Повертаючись до теми внутрішнього туризму – ми маємо зберегти наші історичні місця, привабливі для туристів, очистити їх від цього сміття, нашарування рекламного й не тільки. Відкрити максимально для нашого туриста неймовірно красивий центр міста.


Згідно пояснень, що їх містить текст статті, зона, про яку йде мова, знаходиться в ареалі орієнтовно від Ангела до центрального собору біля спортшколи, та від Ковалівського парку до вулиці Кропивницького. На думку Олександра Анатолійовича за час кількох каденцій міської влади її спотворили МАФами, пластиковими вивісками на історичних будівлях, їхньою безконтрольною та непрофесійною реставрацією та  руйнуванням.


фото - fb.com/iryna.hobta


4288Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: