Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: region-news.kr.ua
Дата: 10 липня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2019/07/10/u-kropivnitskomu-vimagali-posaditi-za-grati-skandalnu-advokatku.htm
суспільство, 10 липня 2019

У Кропивницькому вимагали посадити за грати скандальну адвокатку

region-news.kr.ua


На центральній вулиці Кропивницького відбувся мітинг. На стінах колишнього ресторану «Весна» з’явились банери із закликом до адвоката Наталії Сюр-Москаленко повернути приміщення справжнім власникам – сім’ї Золотарьових. 


Ця історія добре відома мешканцям міста. Декілька років тому гучний скандал сколихнув місто: спадщину дітей та внуків Аркадія Золотарьова відібрала його коханка Наталія Сюр.


Така кримінальна драма триває вже майже п`ять років. За свою спадщину і майнові права продовжує боротися Денис Золотарьов.




«Після смерті батька мені і моїй сім`ї довелося пережити багато горя від Сюр. І розбої, побиття, шантаж і залякування. Мене навіть незаконно зачиняли в СІЗО де били до напів смерті. Ця жінка готова піти на все заради нашої спадщини» – розповідає Денис.


Із чотирьох об`єктів майна, якими незаконно заволоділа Сюр, три вдалося повернути справжнім власникам. Зараз на черзі і приміщення сімейного ресторану Весна.


У червні цього року  відбулось судове засідання Господарского суду, де було вирішено визнати недійсним з моменту прийняття рішення Загальних зборів акціонерів Приватного акціонерного товариства “Весна” яке приймалося 07 грудня 2018 року з сьомого питання порядку денного Зборів, а саме, про “Затвердження правочинів на відчуження нерухомості, що належала ПрАТ “Весна”, фізичним та юридичних особам, що були укладені у 2016-2017 роках.


Це говорить про те, що суд визнав дії Сюр незаконними та у подальшому справжні спадкоємці зможуть повернути свою власність.


Про подальший розвиток подій читайте у наступних публікаціях.


region-news.kr.ua


     

3211Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: