Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 7 березня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2019/03/07/zhk-kovalivskii-idealna-novobudova-dlja-simi.htm
суспільство, 7 березня 2019

ЖК Ковалівський - ідеальна новобудова для сімї


Новобудова ЖК «Ковалівський» від «CBS Холдинг», розташована, практично в центрі міста, на перехресті вулиць Юрія Олефіренко та Івана Похитонова, навпроти парку. Якщо ви хочете сучасне житло комфорт-класу в центрі міста - ЖК «Ковалівський», ваше оптимальне рішення.


Навпроти будинку розташовується парк «Ковалівський», де часто проводять сімейні розважальні заходи, державні свята. Для комфортних прогулянок на території парку дитячі майданчики і невеликі кафе.


Ковалівський включає в себе 7 секцій по 12-10 поверхів. При будівництві комплексу використовуються надійні енергозберігаючі матеріали. 


Фасад оформлений облицювальною цеглою двох кольорів, утеплення виконано з екологічно чистої мінеральної вати, панорамне скління. У комплексі встановлюються газові котли від провідних світових виробників.


Планування квартир просторні, що дає можливість втілювати власні дизайнерські проекти, висота стель 2.8 м. Площа квартир коливається від 42 до 190 м².


ЖК «Ковалівський» розташований в мікрорайоні з розвиненою соціально-побутовою інфраструктурою поруч знаходяться школи (№20, 14), дитячі садки (№27, 24), супермаркети, банки, аптеки, театр, філармонія для любителів спорту недалеко розташований стадіон «Зірка».


Зручна транспортна розв’язка і центральне розміщення забезпечує великий потік людей, що є безсумнівним плюсом для власників комерційних приміщень.


Квартира для сім’ї з дітьми.


Фішкою даної квартири є функціональне планування. Простора хазяйська спальня з можливістю прямого виходу в санвузол. Один з варіантів планування облаштувати кухню- вітальню з лоджією, в такому випадку у вас з’явиться варіант зробити дитячу кімнату площею 18 кв.м. У квартирі є два санвузли, і окрема комора для зберігання речей.


Обирайте сучасну квартиру в комплексі комфорт класу - Ковалівскийкий за привабливими цінами!


Спеціальна пропозиція від «CBS Холдинг» до жіночого свята!


ВЕСНЯНА ВИГОДА


Купуй Квартиру з вигодою - Вся Вигода жінкам!


КУПУЙ квартиру в житловому комплексі «Ковалівський» від «CBS Холдинг» та гарантовано отримай свою Вигоду до 2000 у.о!


ДАРУЙ Вигоду жінкам до 8 березня!


Діє в період з 4 березня 2019 по 15 березня 2019. 

Ознайомитися з детальними умовами акції можна у відділі продажів компанії, на сайті kovalivskyi.kr.ua


м. Кропивницький, Вул. Івана Похитонова, 5, 

(0522) 21-01-21


         

2361Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: