Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 27 квітня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2018/04/27/rjatuvalniki-poperedzhajut-gromadjan-scho-nedbalist-u-povodzhenni-z-vognem-mozhe-mati-tragichni-naslidki.htm
суспільство, 27 квітня 2018

Рятувальники попереджають громадян, що недбалість у поводженні з вогнем може мати трагічні наслідки

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


Працівники Управління ДСНС у Кіровоградській області продовжують проводити профілактичні відпрацювання житлового сектора населених пунктів Кіровоградщини та навчати громадян правилам пожежної безпеки. 


Щоб в домівках жителів області не виникало пожеж, які не тільки завдають матеріальних збитків, а й призводять до травмування та загибелі громадян, рятувальники проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення, зокрема непрацюючого, розповсюджують застережні листівки. 


26 квітня інформаційно-роз’яснювальну роботу було проведено у м. Долинська. Рятувальники районного підрозділу наголосили, що необережне поводження з вогнем є найпоширенішою причиною пожеж у квартирах, будинках та домогосподарствах жителів Кіровоградщини. Тому варто неухильно дотримуватись правил пожежної безпеки при користуванні відкритим вогнем, при експлуатації електричних побутових приладів, прибиранні присадибних ділянок та спалюванні сміття. Працівники Служби порятунку також закликали бути обережними під час відпочинку на природі, у лісах та лісопаркових зонах. 


Крім правил пожежної безпеки, фахівці рятувальної справи нагадали про обережність у разі виявлення боєприпасів часів Другої світової війни, на які часто натрапляють громадяни  під час городніх та польових робіт. 


Звертаємось до усіх мешканців Кіровоградщини з проханням дбати про власну безпеку: обережно користуватись відкритим вогнем у побуті, ні в якому разі не палити сміття в безпосередній близькості від житлових і господарчих будівель та дерев’яних парканів, відмовитись від паління у ліжку та не залишати непогашених недопалків і сірників, суворо дотримуватись правил експлуатації приладів і систем опалення та бути обережними у поводженні з електрострумом. 


               

   


1817Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: