Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Управління ДСНС України у Кіровоградській області
Дата: 23 квітня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2018/04/23/rjatuvalniki-nagadali-meshkantsjam-pravila-bezpeki-u-vesnjanii-period.htm
суспільство, 23 квітня 2018

Рятувальники нагадали мешканцям правила безпеки у весняний період

Управління ДСНС України у Кіровоградській області


21 квітня працівники Новгородківського районного сектора Управління ДСНС України в області провели роз’яснювальну роботу щодо правил пожежної безпеки у весняний період серед мешканців селища Новгородка. 


Фахівці служби наголосили на небезпеці спалювання сміття під час прибирання на подвір’ї у приватному секторі, оскільки це завдає значної шкоди здоров’ю людей, може призвести до пожежі та завдати значних матеріальних збитків. Адже знехтувавши правилами пожежної безпеки, можна втратити не лише роками нажите майно, а й навіть - життя. 


Також рятувальники нагадали правила безпечного користування газовими та побутовими електричними приладами, закцентували увагу на недопустимості використання саморобної або несправної побутової техніки та обладнання, на необхідності регулярної перевірки систем вентиляції у житлових приміщеннях. Під час проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед жителів райцентру було розповсюджено листівки з правилами безпеки у весняно-літній період.


   

 


1477Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: