Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 8 грудня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/12/08/kropivnitski-rjatuvalniki-prodovzhujut-provoditi-roz-jasnjuvalnu-robotu-sered-naselennja.htm
суспільство, 8 грудня 2017

Кропивницькі рятувальники продовжують проводити роз’яснювальну роботу серед населення

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


 7 грудня працівники обласного Управління ДСНС провели інформаційно-роз’яснювальну роботу у житловому секторі мікрорайону Бєляєва у Кропивницькому щодо дотримання громадянами правил пожежної безпеки у побуті.


У спальному районі переважають багатоповерхівки, тому під час рейду рятувальники акцентували увагу на питаннях безпечного користування газовими приладами, радили ні в якому разі не обігрівати помешкання конфорками та духовкою газової плити, не користуватись несправними або саморобними приладами, з питань ремонту та монтажу звертатись тільки до фахівців. 


Тим жителям обласного центру, які, окрім централізованого опалення, додатково вмикають електрообігрівачі, рятувальники порадили суворо дотримуватись правил їх експлуатації та ні в якому разі не допускати перевантаження електромережі. Також працівники Служби порятунку звернули увагу кропивничан на питання безпеки дітей, безпосередність та допитливість яких нерідко призводять до біди.


Вже не за горами Новорічні і Різдвяні свята, тому фахівці Служби «101» дали професійні поради, як не допустити пожеж при встановленні та облаштуванні ялинки, використанні електричних гірлянд та піротехнічних виробів. Всім співрозмовникам було вручено листівки застерігаючого змісту про безпечне поводження в опалювальний період та під час зимових свят.


            

1768Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: