Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 1 грудня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/12/01/meshkantsi-raitsentriv-prigadali-pravila-bezpeki-vzimovii-period.htm
суспільство, 1 грудня 2017

Мешканці райцентрів пригадали правила безпеки взимовий період

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


Рятувальники Кіровоградської області постійно зустрічаються з різними верствами населення під час відпрацювань житлових масивів щодо запобігання виникненню надзвичайних подій чи ситуацій та поширюють серед людей знання, що допоможуть зберегти життя, здоров’я та майно.


30 листопада провели роз’яснювальну роботу рятувальники Компаніївського та Устинівського районів. Якщо дотримуватись простих правил, то у більшості випадків пожежа у домівках не виникне: не завадить зайвий раз упевнитись у справності побутових електричних мереж та приладів, перевірити, чи сірники та легкозаймисті речовини надійно сховані від дітей, не палити сміття, не курити в ліжку. Крім пожеж, існує небезпека нещасних випадків на воді, які найчастіше стаються через нерозважливу поведінку громадян під час риболовлі. Рятувальники закликали людей бути обережними та берегти своє життя.


Разом з тим досить ймовірною є ситуація, що під час прогулянки чи городніх робіт людина може виявити предмети, схожі на боєприпаси часів Другої світової війни. Тому варто знати кожному, як правильно вчинити у такому випадку. Щоб правила були завжди перед очима, рятувальники роздали громадянам листівки застережного змісту.


        


1719Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: