Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 20 жовтня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/10/20/-maibutne-spilna-sprava-.htm
суспільство, 20 жовтня 2017

«Майбутнє – спільна справа»


Навесні цього року в Петрівському районі вперше стартувала програма під назвою «Майбутнє – спільна справа». Після конкурсу соціальних проектів переможці, отримавши фінансову підтримку з районного бюджету, від ПрАТ «ЦГЗК», органів місцевого самоврядування та спонсорів прийнялися реалізовувати свої ініціативи. Завершити свої проекти вони мали до кінця року, але на сьогодні вже 80% учасників можуть похвалитися результатами.


Нещодавно перший заступник голови РДА Тетяна Панета, разом із начальником відділу економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури РДА Геннадієм Горбанцем, менеджером з регіонального розвитку ПрАТ «ЦГЗК» Зоєю Пожарською оглянули вже реалізовані проекти, поспілкувалися з їх керівниками та лідерами місцевих громад.


Керівники побували в Петрівському НВО, де учні 9-Б класу успішно застосовують у навчанні сучасне обладнання, яке отримали, здобувши перемогу в номінації «Кращий клас». Оглянули нові вікна, встановлені у філії Петрівського НВО – початковій школі смтПетрового – проект «Турбота про підростаюче покоління - запорука успішної держави», новий дозвіллєвий комплекс у с.Олександрівці, що включає паркову зону з лавками, пішохідними доріжками, вуличними ліхтарями, майданчик з спортивними тренажерами, сценою (проект «Спільно створимо умови для дозвілля сільського населення»). Побували, також, в с.Іскрівці на відкритті спортивного майданчику з вуличними тренажерами (проект «Здоров’я дитини – майбутнє України») та оглянули відроджену мальовничу паркову зону.


Організатори, ініціатори та розробники програми взаємодії «Майбутнє – спільна справа» - Тетяна Панета, Геннадій Горбанець, Зоя Пожарська були задоволені побаченим. Вони відмітили, що найголовніше те, що ця програма згуртувала людей, об’єднала зусилля влади, бізнесу й громадськості в досягненні мети. Під час спілкування учасники програми зазначали, що в перспективі у них є ще багато ідей, і наступного року вони обов’язково знову братимуть участь у конкурсі проектів.


2379Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: