Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прозоро
Дата: 26 липня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/07/26/zastupnik-golovnogo-polismena-kirovogradschini-rozzhivsja-novenkim-avto-za-pivmiliona-griven.htm
суспільство, 26 липня 2017

Заступник головного полісмена Кіровоградщини розжився новеньким авто за півмільйона гривень

Прозоро


Заступник начальника ГУ Національної поліції в області - начальник слідчого управління Дем’ян Анатолійович Таршин прозвітував про суттєві зміни у майновому стані сім’ї та задекларував новеньке авто. Інформація про це з’явилась у деклараціях полісмена та його дружини – Віти Анатоліївни Таршин, яка є головним спеціалістом відділу управління персоналом Новоукраїнської РДА та наразі перебуває у декретній відпустці, пише "Прозоро".


Мова йде про позашляховик Audi Q3 2012-го року випуску вартістю 520 тисяч гривень, який дістався сім’ї від громадянина України Андрієвського Арсенія Віталійовича. Цікаво, що інформація у деклараціях подружжя відрізняється. Так Дем’ян Таршин вказав «інше право користування» на автомобіль, а дружина просто зазначила про нове авто, тож можна припустити, що дороговартісне придбання було оформлено саме на неї. Варто відзначити - покупка для сім'ї полісмена була вельми вдалою, адже в мережі вартість подібних авто починається від 700 тисяч гривень.



Додамо, за минулий рік сім’я задекларувала 158 тисяч 920 гривень доходу, з яких 145 тисяч 350 гривень є зарплатнею Дем’яна Таршина, 12 тисяч 650 гривень - соцвиплатою по догляду за дитиною, а ще 920 гривень матеріальною допомогою за участь в АТО. Окрім того вказує заступник головного полісмена й наявний житловий будинок на 160 м2, земельну ділянку площею 16,89 га і трактор МТЗ-92 2010-го року випуску.


2751Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: