Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 1 червня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/06/01/vesele-ditjache-svjato-z-ljalkarjami-i-ljalkami.htm
суспільство, 1 червня 2017

Веселе дитяче свято з лялькарями і ляльками


З нагоди Дня захисту дітей у Кіровоградському академічному обласному театрі ляльок відбулася велика розважальна програма.


Спочатку педагог-організатор Яна Третяк запропонувала усім присутнім взяти участь уконкурсі малюнку на асфальті і зобразити свою «дитячу мрію».


Малеча разом з дорослими, не гаючи часу, одразу приступили до художнього конкурсу. На імпровізованих листах за лічені хвилини під яскравим сонцем попливли легкі човники, розквітли дивовижні квіткові галявини, з’явилися ріжки морозива, цукерки, різнокольорові машини, гарні ляльки та багато різних іграшок, про які мріють діти. Переможцями творчого конкурсу стали: Маша Богаченко, Варя Шульга та Карпенко Олег. Заохочувальні призи «За активність дорослих» отримали дівчатка: Соня Шаповал, Росава Ярошевська та Поліна Мазничко.


Після малювання на дітвору чекали забавні ігри з мультяшними персонажами –кумедною Мавпочкою, енергійним Півником та веселим Губкою Бобом. Малеча із задоволенням виконувала ігрові завдання казкових гостей і повторювала за ними танцювальні рухи.


А потім на присутніх чекавще один приємний сюрприз – нагородження учасників і переможців конкурсу «Кращий глядач сезону»


Цього разу на конкурс зареєструвалися троє завсідників театру, які і посіли  призові місця: Завгородня Женя, Громадська Амелія та Осипов Дмитрик. Казкові гості вручили переможцям подарунки і побажали усім дітям мирного і щасливого дитинства. Після ігрової частини глядачі переглянули виставу «Снігова Королева» та отримали на прощання традиційні солодощі.


Протягом тижня, в рамках свята, лялькарі з виставами та розважальними програмами відвідають ще кілька дошкільних закладів та інтернатних установ Кіровоградщини.


1816Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: