Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 12 травня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/05/12/vidkrilasja-peresuvna-molodizhna-art-vistavka-te-pro-scho-vazhko-skazati-.htm
суспільство, 12 травня 2017

Відкрилася пересувна молодіжна Арт - виставка «Те, про що важко сказати»


11 травня в обласній бібліотеці для дітей ім. Т.Г. Шевченка в рамках проекту «Інтеграція через діалог» відбулося відкриття пересувної молодіжної Арт - виставки «Те, про що важко сказати». Це фотовиставка українського фотографа Христини Музичук. Учасниками цього Арт – проекту стали підлітки, які постраждали від збройного конфлікту на Сході України.


На світлинах виставки зображені діти, яким випало на долю пережити страшні хвилини обстрілів, та покинути свої домівки, рідних та друзів. Ці діти-переселенці втратили можливість бути сприйнятими «без викривлення образу», як з боку нового середовища, так і «старих знайомих». Ця фотовиставка відображає внутрішні переживання підлітків, що з’явилися в їхніх нових життєвих обставинах. Вона візуально демонструє те, що важко передати словами. 


На перегляд виставки були запрошені вчителі та учні 9-хкласів гімназії ім. Т.Г. Шевченка. Фото викликали інтерес та багато запитань у дітей. Серед учасників заходу не залишилося жодного байдужого до побаченого. Під час дискусії, присутні висловлювали свої думки та ділилися враженнями. Локальний координатор донесла до школярів основний задум виставки: як іноді важко підібрати потрібні слова, коли переповнюють емоції та почуття. А також вчитися бути уважними один до одного, співпереживати та розуміти інших.


     


2190Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: